沙文
唔怪得之神父咁多蜷嘅啦
http://www.churchmilitant.com/vi ... and-bishops-are-gay
beebeechan
刮左幾多?慢慢欣賞,大把資料:

加拿大3名學者花了兩年時間,推出論文《特蕾莎修女的陰暗面》。這篇論文 ...
該論文的作者之一、蒙特利爾大學心理教育係教授吉尼韋弗‧切納德最近在接受本刊電話採訪時,談論了這項成果。
leefeng 發表於 2016/7/4 23:23

這個吉尼韋弗‧切納德, 從未到過印度, 
未到過德蘭修女修會下設施參觀過
也未親身訪問過德蘭修女, 
卻知道『很多內幕』

閉門造車, 

切納德對德蘭修女的認識, 就只是在:
切納德:我們發現,有關特蕾莎修女的287種書籍和文章中,有153種(佔一半多一點)都是偶像化作品。

別人講過了的話中『執二攤』
沙文
beebeechan 發表於 2016/7/4 08:02

連佢嘅passport您都checked過, 您條契弟喺csis做咖?
leefeng
未到過德蘭修女修會下設施參觀過
也未親身訪問過德蘭修女,  ...
beebeechan 發表於 2016/7/5 00:02

你一样從未到過印度,你又知唔係?
leefeng
咁即係刮左幾多?

廢料撐不住廢帖
beebeechan 發表於 2016/7/4 23:36

廢得过你地啲天誅教gay篤教外表斯文,内里奸淫!
旁觀者
對於耶教内有敗類做出不當行爲,絕大多數耶教徒都唔會容許咁嘅現象,所以你都見到呢D敗類被開除。
Guest from 146.185.170.x 發表於 2016/7/4 15:54

教主、太上教主對人類開口要劏埋口要殺,這教好得到那裏?教主還四圍收地,又要白吃白喝,他們算不算敗類?
        大哲學家羅素講得很清楚:「信仰基督教的人大多都是極其邪惡的。」這些妖徒猶如染上病毒,平時好像没事,一旦有外部因素誘發(例如中世紀時妖酋說對異族戰爭是聖戰,無數炮灰便開上戰場),他們便發了瘋,做出最癲狂的事來。有二十億妖徒,便是二十億帶有病毒的人。連本身是耶徒、一生從事研究妖教的威・豪伊特 William Howitt也承認:「所謂的基督教人種在全世界一切地區對他們所能奴役的一切民族所採取的野蠻行為和不顧死活的迫害,乃是人世間任何時代、任何其他人種,不論他們多麼殘忍,多麼無知,也不論他們多麼狠心和無恥,都是無法跟基督教人種相比擬的。」
beebeechan
你一样從未到過印度,你又知唔係?
leefeng 發表於 2016/7/5 00:25

同樣思維, 
你亦唔知我到過印度實地考察過未有
沙文
回覆 47# beebeechan

哦, 同樣思維,
您去過印度自由行, 但係唔見吉尼韋弗‧切納德,就以為佢從未去過印度
beebeechan
連佢嘅passport您都checked過, 您條契弟喺csis做咖?
沙文 發表於 2016/7/5 00:09

唔忍使尺 passport,
當事人口中承認了:

在網上, 將眼放大一點, 便可看得清楚一點。

不過, 人蠢係的確好忍難醫
沙文
車, 佢冇去加爾各答, 唔係冇去印度蝸
呢排機票減價, 您要再check check先可以斷定
beebeechan
車, 好耐之前啦
呢排機票減價, 您要再check check先可以斷定
沙文 發表於 2016/7/5 03:09

挑。。。。
咁條feng腸篇貼文都係好久耐既野哩
或者條友吉尼韋弗‧切納德 今日改左口風都未定哩
你又尺忍過未?

即使係機票平忍左,條友依家去過印度勒
都係在她研究之後既事,
佢既「研究」係閉門打飛機之級數
沙文
平忍左,條友依家去過印度勒
見過研究係冇錯, 咁咪飛機都打到咯
沙文
其實, 科學研究根本唔駛去當地嘅

NASA又夠成日研究啦, 下下都話實地考察? 唔得閒就唔駛去, 科學界都話OK

同subject距離太近, 反為不美。
所謂「不識廬山真面目,只緣身在此山中」就係咁解
beebeechan
其實, 科學研究根本唔駛去當地嘅

NASA又夠成日研究啦, 下下都話實地考察? 唔得閒就唔駛去, 料學界都話OK

...
沙文 發表於 2016/7/5 03:24

咁你割盲腸都唔使去醫院架哩
上網超兩超就自己操刀哩
沙文
Remote surgery都興咗一段時間啦
https://en.wikipedia.org/wiki/Remote_surgery
您下次benign prostatic hyperplasia都可以咁医
leefeng
唔忍使尺 passport,
當事人口中承認了:

在網上, 將眼放大一點, 便可看得清楚一點。

不過, 人 ...
beebeechan 發表於 2016/7/5 02:38

你條bb腸夠死蠢而且係冇得醫果隻!

點解?

網上資料證實人地最起碼有做research和互相同行評審,而且你睇清楚係共有3名學者共同花了兩年時間,

你條死蠢粉腸只係講其中一個吉尼韋弗‧切納德冇去過印度,你個冇得醫既廢腦冇諗過其他兩名學者已经去印度做求證,

而弗‧切納德係負責書寫嗎?死蠢! !

你本大話耶經夠有不知幾多學者,歷史學者,考古學​​者去耶經內所有有關地點地域求證,但一d屁證據都冇,你個屁馬利亞,屁耶穌夠被N多學者推翻曾經存在,你個大話耶教夠有學者,歷史學者,考古學​​者話係垃圾!

你件死蠢廢柴一樣冇去過以色列或任何大話耶經裡面吹牛的地方,直至今日,除咗你地成班死蠢既天誅教gay篤教教徒之外,一樣冇任何證據支持大話耶經個飯桶耶神廢柴耶穌係真既,一本大話垃圾耶經你又信到十足?

BBchan真正係死蠢而且係冇得醫果隻!啱冇?
beebeechan
Remote surgery都興咗一段時間啦

您下次benign prostatic hyperplasia都可以咁医
沙文 2016/7/5 04:20 提交

唔知幾時興埋 remote 叫雞呢
beebeechan
以今日資訊之發達
leefeng 發表於 2016/7/4 23:27

今日資訊的確很發達
可惜遇上了一人頭配豬腦的 feng腸, 
給資訊玩弄,
你話岩冇?
beebeechan
網上資料證實人地最起碼有做research和互相同行評審,而且你睇清楚係共有3名學者共同花了兩年時間,
leefeng 發表於 2016/7/5 05:03

三個人, 好大銀把耶?
諾貝爾評審委員就有五個
結論是值得於 1979年 頒一個和平獎給德蘭修女。

那個不見經傳的吉尼韋弗‧切納德,
拎狼狽矣奬就有份
沙文
諾貝爾評審委員就有五個, 頒極都冇神學獎, 就係咁解