匿名
黎巴嫩近日連續發生傳呼機和對講機爆炸事件,導致多人死亡,數千人受傷。黎巴嫩公共衛生部長當地時間周四(19日)表示,星期二和星期三在全國各地發生的通訊設備爆炸事件,增至最少37人死亡,2900多人受傷,其中昨日的對講機爆炸事件,死亡人數上升至25人,超過600人受傷,至今仍有220多名傷者因前日的傳呼機爆炸事件,在深切治療部留醫。

傳呼機爆炸事件發生後,黎巴嫩真主黨指責以色列發動襲擊,將受到懲罰,領導人納斯魯拉稍後將會發表演說。

黎巴嫩民航局宣布,所有在貝魯特國際機場營運的航空公司,禁止在機上運輸傳呼機或對講機設備。
匿名
「看哪,這是個真以色列人,他心裡是沒有詭詐的!」約1:47
jimmychauck
回覆 2# Guest from 124.217.137.x

所以入迦南時埋伏打敗艾城嘅都唔係真以色列人。
旁觀者
真以色列人係「上帝選民」,華裔極毒教徒對們而言,屬於賤民。
leefeng

以色列人的自私,残忍,謊言, 好戰 的真面目逐漸向世人顯露。
基督教徒却相信以色列人的耶稣有大愛,甘心情願被其管制/限制/統治?

自由不好嗎?
做人生前諸多束縛,死了還要被管制/限制/統治?

口説要爭取自由,但又從這個牢籠再走入去耶穌那個沒有自由的牢籠,莫非真是犯賤了?
耶稣是以色列人的種,基因裡一樣自私,殘忍,謊言,好戰。

身為中國人的你願意有一個這樣的主子來管制/限制/統治你?
你願意做一個這樣的以色列人的奴才嗎?

.

上流寄生族
黎巴嫩近日連續發生傳呼機和對講機爆炸事件,導致多人死亡,數千人受傷。黎巴嫩公共衛生部長當地時間周四
(1 ...

傳呼機爆炸事件發生後,黎巴嫩真主【===神经病//////上帝别名】黨指責以色列發動襲擊,將受到懲罰,領導人納斯魯拉稍後將會發表演說。
Guest from 124.217.137.x 發表於 2024/9/20 19:15
既然神经病 怎都冇护保

。。。。。。信之亦何益?

上流寄生族
回覆  Guest from 124.217.137.x

所以入迦南時埋伏打敗艾城嘅都唔係真以色列人。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/20 20:43
拿有关的“圣”经来o臭閪
jimmychauck
回覆 5# leefeng

你咪講吓上次幾時中國有恐襲死左一千人吖嘛。

不過算吧啦,死多三千中國人,李毅都會話等於沒人死。
leefeng
回覆  leefeng

你咪講吓上次幾時中國有恐襲死左一千人吖嘛。

不過算吧啦,死多三千中國人,李毅都會話等 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/21 07:25

你繼續無中生有,十足你個耶穌教一個L樣!
紅字證實你真係有精神病!!!

jimmychauck
回覆 9# leefeng

上次幾時中國有恐襲死左一千人
咪就係冇囉。

2023-10-07哈馬斯發動恐襲導致以色列死1139人。
哦咁所以打巴勒斯坦報復及剷除哈馬斯屬於自私,残忍,謊言, 好戰 。

起碼以色列政權會為本國國民做野吖。

武統派學者李毅因為一席“中國染疫死了4000人,等於沒人死”的言論在大陸爆紅後,中國人民大學重陽金融研究院昨天發表聲明,否認李毅是該院研究員。不過聲明出爐後,李毅今天在其微信公眾號上傳一份“在職證明”影本,內容顯示重陽金融研究院曾於2014年至2017年聘他擔任研究院。

中國幾時當過中國人係人?中國死多幾千人都唔當一回事㗎啦,人人係韮菜人礦之嘛,你咁鍾意咪返去攞中國藉囉,聽啲人講中國整體發展好過外國呀,你認同就返去啦,大把世界你撈呀。

你時事唔識,唔知人講乜,去讀書讀報擴闊下眼界嘛。
leefeng
回覆  leefeng

上次幾時中國有恐襲死左一千人
咪就係冇囉。

2023-10-07哈馬斯發動恐襲導致以色列死1139 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/22 04:55

又處心積慮,無中生有,企圖用李毅一枝竹來打一船中國人?
你的曱甴本性令你天天在表演小丑戲,難看死了!

leefeng
回覆  leefeng

你時事唔識,唔知人講乜,去讀書讀報擴闊下眼界嘛。
jimmychauck 發表於 2024/9/22 04:55

你既然咁叻吹牛,點解唔親自指揮曱甴黑暴去為所欲為,做你認為叻既事?
使乜屈喺離教網呢度自吹自擂咁低B啫?

匿名
起碼以色列政權會為本國國民做野吖。

中國政府政權都一樣有做野

當香港班黃絲侮辱中國人係蝗蟲、支那、噓國歌

中國即回8個大禮比香港黃絲
包括

1)宣誓釋法
2)國歌法
3)國安法
4)完善香港選舉制度,成立候選人資格審查委員會
5)要求公務員及區議員宣誓
6)完善區議會選舉制度,成立區議會資格審查委員會
7)基本法23條
8)完善社工註冊局
jimmychauck
回覆 13# Guest from 124.244.37.x

你即係話香港人唔係中國人啦。
jimmychauck
回覆 12# leefeng

吓,你之前又話我有,宜家又話我冇,你諗掂先再出黎柒啦。
leefeng
回覆  leefeng

吓,你之前又話我有,宜家又話我冇,你諗掂先再出黎柒啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/23 01:38

你以前有條 J, 依家你的確冇咗。

你係半太監半人妖咁啦,所以依家一開口吠就陰陽怪氣,俾離教切咗你條 J ,大家明架啦!

如果你知道醜唔肯承認被人切,認你自宫又得啫!

你的確叻架,因為你都係離教網第一人俾這麽多版友又插又摑又嘲笑,
你條 J 切得很有價值,肯為神父切 J 行動身先士卒,
離教網會將你放上jimmychauck 切J/割除睾丸第一人。大家一同默哀架啦!!

jimmychauck
回覆 16# leefeng

你諗掂先再出黎柒啦。日日喺度潑婦罵街以為自己好醒咁。
匿名
回覆  Guest from 124.244.37.x

你即係話香港人唔係中國人啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/23 01:36

香港人當然100%是中國人
只不過,黃絲智力真係令人驚嘆
jimmychauck
回覆 18# Guest from 203.145.89.x

香港人點會100%係中國人?大把印巴,你癈噏前可唔可以check吓腦?
jimmychauck

巴勒斯坦啲阿拉伯人發動恐襲殺以色列人,唔通啲巴勒斯坦啲阿拉伯人又係以色列人?以色列幫以色列人還拖。
你用"黃絲侮辱內地人,中國政府還拖8招"黎做比喻,你即係話香港人唔係中國人,你企圖分裂中國啦。
捉姦無誤,床上正著,我睇你點抵賴。

字義詞彙你已經隨便混淆癈噏當秘笈,中港道理你都亂講就唔該你揾定後台先,否則國安上門你自誤。