沙文
係呀, 基督徒最多有時㷫起上黎就話唔准我吐痰㢌血。
不過只限於verbally得把死人口。我唔稣佢, 照舊又吐又㢌, 佢就吹我唔漲。
不過,這是感恩於時代巨輪。您地冇曬權,我點放肆您都吹我唔漲。若是我們一齊返去中世紀,我死咗好L多次矣。
beebeechan
係呀, 基督徒最多有時㷫起上黎就話唔准我吐痰㢌血。
不過只限於verbally得把死人口。我唔稣佢, 照舊又吐又 ...
沙文 發表於 2020/3/14 11:46

你反基, 咪又係得把死人口。。。。。
沙文
我帶領網友認識天主, 唔係反基
https://exchristian.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
beebeechan
我帶領網友認識天主, 唔係反基
沙文 發表於 2020/3/14 23:11

盲佬引弱視。。。。你靠害就真
沙文
各人領受不同嗟。好似馬丁路德都有同貴教不同意見啦
沙文
beebeechan
沙文 發表於 2020/3/15 00:46

最弊你唔係在講不同意見哩。

你淨係講屎尿毛。白痴當有型
沙文
屎尿毛全是天主的精心創造。您唔欣賞即係不全面讚美天主整出來嘅嘢。
旁觀者
耶穌逆來順受係為拯救世人啵
beebeechan 發表於 2020/3/14 09:50

移鼠「逆來順受」得看係啥人。
    對住無花果樹就威咯,要整死佢就整死佢。有幾十條(口靚),個個孭住把刀,圍住個土佬,要搶佢隻驢仔就搶。一遇到都未到軍隊級數嘅衙差,就嚇得屁滾尿流,nge 都冇得nge,便被五花大綁。
    自己都無能保命,重跌落地la番揸沙,吹牛話「拯救世人」。凡有啲理性嘅,睇落都笑到碌地。
哈佛專家
我又發癲:耶穌基督大獲全勝,共產黨一敗塗地。