leefeng
我無被主耶穌擺佈。我只係喜歡民主自由。
哈佛專家 發表於 2020/5/6 07:42

乜你依家好唔自由咩?
又被耶穌用書釘釘你大髀呀?

或得閒冇事的你去問話咁呢?
乜原来周不時上去打刧殺人?怕成咁?身有屎?

你有冇去叫雞或鴨吖?
記得叫公安唔好通知你屋企人(醜死鬼吖馬),
然後番黎又反轉豬肚全是屎開記者會話無理被扣留吖笨!

中國啲米平呀,捉你地班耶穌垃圾番去食貴曬d米?on99
想抹黑中國都唔該用下腦咧!

.
哈佛專家
(詫異中)怎麼有些瘋言瘋語,好像有一點精神病。
leefeng
(詫異中)怎麼有些瘋言瘋語,好像有一點精神病。
哈佛專家 發表於 2020/5/6 11:12

(打啊欠中)有嚴重精神病的確係睇唔明我的諷言諷語的!
哈佛專家
因為我不想引起宗教戰爭,所以我會間中替耶穌說好話,並且肯定耶穌基督是觀世音菩薩的化身。呢點我自認沒錯。

基督徒的確比佛教徒更關心政治,更關心民主自由。呢點係不爭的事實。
leefeng
因為我不想引起宗教戰爭,所以我會間中替耶穌說好話,並且肯定耶穌基督是觀世音菩薩的化身。呢點我自認沒錯。

基督徒的確比佛教徒更關心政治,更關心民主自由。呢點係不爭的事實。

哈佛專家 發表於 2020/5/6 12:43

也包括基督徒特别喜歡民主自由地暴打<追求他們的民主自由愛中共的老人家>!
對嗎?
哈佛專家
不知道
哈佛專家
民主自由必勝,共產黨必敗!
leefeng
哈佛專家 發表於 2020/5/7 19:27

我唔見共產黨打人,我天天只見民主自由黨打人,重衰到打女人?
民主自由黨自由打老人打女人,你在片中嗎?你打了呢個女人幾拳?
踢個女人一腳果個是你?

leefeng
成班人蝦一個女人?
似唔似紅衛兵?
乜香港民智未開咩?
個口駡共產黨罵紅衛兵,但又做你們最憎共產黨紅衛兵的事?
蝦蝦霸霸,打女人打老人?點解! ? ? ? ? ?

leefeng
哈佛專家 發表於 2020/5/7 19:27

又問你呢個憎共產黨的人:
民主自由是因為憎共產黨殺咗好多人所以憎共產黨,對嗎?
咁,請問你們呢班信民主自由的百份之99.99%都是基督教徒,對嗎?
點解共產黨殺咗好多人所以你們憎共產黨,
點解基督教一樣殺咗好多人你們唔憎基督教呢?
答啦!
哈佛專家
我又發癲:耶穌係個大救星,共產黨係個害人精。