旁觀者
乜你睇得離教者之家咁火紅啊
beebeechan 發表於 2024/8/1 21:56

離教者之家係支擂漿棍,專捅基督妖教屎窟窿。如果唔「火紅」,妖教會命你、魔幻紀、阿柒頭來滿地打滾哭閙﹖
旁觀者
離教者之家榮登三大搜索引擎首位
https://exchristian.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1
旁觀者
原来「最後的晚餐」有一個小女孩子的嗎?
leefeng 發表於 2024/8/1 00:04

個「小女孩」會唔會係光豬細路﹖
beebeechan
回覆  beebeechan

由於事件已被法國警方受理,而當中又牽涉網上的言論,我不便再評論了,但假如本網 ...
抽刀斷水 發表於 2024/8/1 21:45

唔使驚喎,
有國安法照住:

法國因港版國安法 宣布停止讓與港引渡協議生效

原文網址: 法國因港版國安法 宣布停止讓與港引渡協議生效 | 香港01 https://www.hk01.com/article/506442?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

除了法國,以下國家已宣布暫停履行與港引渡協議︰

加拿大(7月3日)

澳洲(7月9日)

英國(7月20日)

新西蘭(7月28日)

德國(7月31日)

法國(8月3日)
beebeechan
離教者之家榮登三大搜索引擎首位
旁觀者 發表於 2024/8/1 23:52

白痴屎忽旁喇
呢帖係2010年, 14年前既野
14年前你仲係用緊 windows98, 手拎「無得撈喇」既細龜電話
beebeechan
生活在法國的51%的人宣稱自己沒有宗教信仰,而這一比例在10年前為45%。
騙了2000年的童話故事,係時間要摺 ...
leefeng 發表於 2024/7/29 23:55

呢條白痴低能仔, 唔知係網上執執埋埋不明來歷既料就當寶。
呢到由國際知名既調查機構發表既數據就唔係咁講。

屌...班師奶仔去超市買食野都會睇下係邊到產地先買喇。 Product of  China 既就放番低。
leefeng
呢到由國際知名既調查機構發表既數據就 ...
beebeechan 發表於 2024/8/2 00:40

奇怪,網上又有咁多反基督教被我執執埋埋?執埋執埋,你個基督教就可以摺埋啦!

信到離教!

.
leefeng
呢到由國際知名既調查機構發表既數據就 ...

你的 基督教只是占 49% 里面的63%!

生活在法国的51%的人宣称自己没有宗教信仰,而这一比例在10年前为45%。
而那 49%也不全是基督教啦!
看来你bbchan才是白痴低能佬吧?

https://www.oushinet.com/static/content/france/2023-03-31/1091406675447398400.html

.
leefeng
屌...班師奶仔去超市買食野都會睇下係邊到產地先買喇。 made in China 既就放番低。

買日本產地啦,好正架!

日本鰻魚店"伊勢定"驚爆147人食物中毒、1婦人死亡 中毒來源確認!

日本温泉又正!

日本溫泉旅館1年只換水2次含菌量超標 前社長疑留遺書自殺亡|01國際|溫泉旅館違規|山田真

.

.
beebeechan
你的 基督教只是占 49% 里面的63%!
生活在法国的51%的人宣称自己没有宗教信仰,而这一比 ...
leefeng 發表於 2024/8/2 00:58

條友拎嚟個網係咁講咁話:

挑....

人地法國統計局 INSEE 既數字, 係指
(1) 生活在大城市內的人
(2) 年齡 18-59 年齡層既人
唔係成個法國!

(你唔識英文嗄?!!)

一早提咗你 Product of China 就放番低架喇!
beebeechan
人, 變蠢咗, 真係幾難醫

低能feng, 你話係咪?
leefeng

beebeechan 發表於 2024/8/2 01:28

繼續幻想啦你,
你入教果日都沒有想到今天被爆有幾十萬細路仔被性侵,同越來越多人反你個基督教吧?
遲啲連1%都冇!

低能bbc, 你話係咪?

.
leefeng

beebeechan 發表於 2024/8/2 01:28

你本来就蠢,信了基督教就更加蠢,係冇得醫!
beebeechan
繼續幻想啦你,你入教果日都沒有想到今天被爆有幾十萬細路仔被性侵,同越來越多人反你個基督教吧?
...
leefeng 發表於 2024/8/2 01:40

你係咪醜到想轉台, 呢到無臉自容

你都係學下屎忽旁咁講下插籮柚好勒。
leefeng
你係咪醜到想轉台, 呢到無臉自容

你都係學下屎忽旁咁講下插籮柚好勒。 ...
beebeechan 發表於 2024/8/2 01:49

睇見你咁L蠢,影衰曬離教網睿智既形象,真係嚇到人想轉台咁滯。
乜插籮柚不是你們天主教既強項咩?乜咁謙呀?

抽刀斷水
唔使驚喎,
有國安法照住:

法國因港版國安法 宣布停止讓與港引渡協議生效

原文網址: 法國因港版國安法 ...
beebeechan 發表於 2024/8/2 00:02

我擔心你啫,你都係留返喺香港安全啲喎。
抽刀斷水
人地法國統計局 INSEE 既數字, 係指
(1) 生活在大城市內的人
(2) 年齡 18-59 年齡層既人
唔係成個法國!
beebeechan 發表於 2024/8/2 01:19

你試思考諗下,人家法國統計局點解要撇除啲老餅鄉下佬呢?
beebeechan
你試思考諗下,人家法國統計局點解要撇除啲老餅鄉下佬呢?
抽刀斷水 發表於 2024/8/2 11:30

唔知喎, 我讀書少 (不過都多過條白痴feng)
你諗到話俾大家知喇
抽刀斷水
唔知喎, 我讀書少 (不過都多過條白痴feng)
你諗到話俾大家知喇
beebeechan 發表於 2024/8/2 21:00

我諗係當局認為重要性低/所花資源跟所需資料不成比例(性價比低)。

例如一人一票既選舉,出現呢啲情況,我都唔太明白呢啲選舉對呢個社會仲有咩重要意義:

【九西戰況・有片】安老院職員推長者投票 操普通話教投建制 (hk01.com)
旁觀者
白痴屎忽旁喇
beebeechan 發表於 2024/8/2 00:06

妖徒個個都係屎窟鬼,你唔知你才叫屎窟陳咩﹖