beebeechan
foreplay好多嘢玩, 唔夠時間玩唔曬
沙文 發表於 2024/5/22 04:22

咁咪好似台劇保鑣......十幾集都仲未埋牙隻揪?
開罐可樂擺一日先飲?
深井燒鵝, 鑊氣小炒都係堂食先正嘛
beebeechan
foreplay好多嘢玩, 唔夠時間玩唔曬
沙文 發表於 2024/5/22 04:22

淨係識咁玩, 後宮太監咩。。。。東廠嗰沙公公?
沙文
做愛唔係鬥快嘛,奧運會咩
beebeechan
做愛唔係鬥快嘛,奧運會咩
沙文 發表於 2024/5/22 12:46

亦唔係玩拉布

議而不決, 揩而不入
沙文
我冇話不入, 玩到夠先至入

聽講國安法foreplay咗26先至入, 一旦入到你係咪舒服曬呢?

beebeechan
我冇話不入, 玩到夠先至入

聽講國安法foreplay咗26年先至入, 一旦入到你係咪舒服曬呢?

...
沙文 發表於 2024/5/23 05:13

係啵, 耶穌啲前戲都玩咗二千幾年仲未玩完
你唔好呻:「乜咁鬼耐架」....
沙文
回覆 46# beebeechan

who cares
beebeechan
回覆  beebeechan

who cares
沙文 發表於 2024/5/23 06:41

反基就最茄牙..
記得好似你都有份呻過
沙文
唔係呻,而係解釋畀大家聽點解咁L耐唔返。

即係好似我好夜唔返又唔聽老婆電話,我老婆就call我同事龜頭陳:沙文去咗邊呀?好擔心佢。

龜頭陳就解釋:係呀個project孭咗大鍋而家沙文個dept.要漏夜開會睇下點樣拆掂佢,b lee 巴啦...
如果佢老婆call我,我都係咁講。
加一句:“大家都好辛苦,阿嫂,沙文咁博命都係為咗個家,妳關心佢,我係理解的,但係而家最好唔好騷擾佢,佢地收曬電話費事開會分心。”咁聽落去好似呻,其實係explaination
沙文
3. 你同我講天國地獄, 但係天主上帝就冇可能見到。
OK, 咁都算喇, 但係我都要有靈魂,咁先至落到地獄㗎。所以, 證實有冇靈魂, 比較有揸拿。

咁研究下靈魂應該得掛? 自從 100年前Dr. Duncan MacDougall嘅實驗被認為係搵笨之後, 這個領域的研究都冇進展,  100年科學界都發生咗好多嘢, 而神學界就更加連attemping都冇。點解冇人cares about究竟有冇靈魂呢?

有進一步資料之前, I’m staying put.
beebeechan
3. 你同我講天國地獄, 但係天主上帝就冇可能見到。
OK, 咁都算喇, 但係我都要有靈魂,咁先至落到地獄㗎。所 ...
沙文 發表於 2024/5/27 20:17

科學界從來無人研究過「義氣」係乜形狀, 有幾重, 乜顏色。
唔通人類, 亞沙文...就無義氣既?
沙文
唔知喎, 從來冇聽過啲豬朋狗友話沙文有義氣
不如大家畀寶貴意見啦
沙文
P.S. 但係沙文冇良心就有女人咁樣話過
beebeechan
唔知喎, 從來冇聽過啲豬朋狗友話沙文有義氣
不如大家畀寶貴意見啦
沙文 發表於 2024/5/27 23:08

以我既經驗, 無義氣既人, 亦不會有一班諸朋久友
beebeechan
P.S. 但係沙文冇良心就有女人咁樣話過
沙文 發表於 2024/5/27 23:10

可能係因為你搞到人漀合合時, 你又做咗 joseph 沙.....開頭唔埋到尾
好似大陸啲爛尾樓咁
真係無良心
沙文
要到借錢嘅時候先至會發現冇義氣, 但係我啲豬朋狗友都好疊水
沙文
耶穌便宜老豆Joseph個名真係改得好。所以要天主幫下手,聖母先冇咁漀合合
沙文
4. 其實,我都唔算係一個好難呃嘅細路仔, 雖然一年班嘅時候個八婆聖經先生話畀我聽人有靈魂,我唔信佢,但係我都試過信聖誕老人嘅。
有一年嘅聖誕節, 我阿叔話我聽, 將襪掛喺床頭, 聖誕老人喺夜晚黑就會靜雞雞將啲禮物塞入隻襪度。
於是我就將一隻臭襪掛響床頭,朝頭早起身, 大聲嗌”嘩嘩嘩!真係有呀!”
裏面係綠色兵仔,即係toy story入面嗰啲。

絕對唔係硬頸唔肯信, 只要你肯落少少本錢, 我點會話唔信呢?