leefeng
天主教, 在中國也分地上的, 地下的。
看來, 佛教, 也分「景區佛, 商業佛」和「深山佛」

前者唔係修行既地 ...
beebeechan 發表於 2024/8/29 22:59

天主教, 在中國的確是分明面反中仇共的,或暗里反中仇共的。
天主教又或者明面扮道貌岸然的,背里强奸殺人的。
leefeng
你認左共產黨直,自己冇知識咪得,講咁多其他乜叉做乜野?

我住五千尺花園洋房養番狗又要攞黎壓你咩戇 ...
jimmychauck 發表於 2024/8/29 20:21

乜原來共產黨不信佛道儒係會扑直?
難怪共產黨國佛道儒林立,更向世界進軍勁打基督教!

佛大表示中國想四海和平。
你又一次表演你滿口糞,滿腦糞,

不過,你地基督教徒都有一個被雷劈電燒的耶穌像,
一個帶來強姦侵略殺人滅族的耶穌,連雷神都睇唔過眼,劈到佢叫救命!

你又被英國人打返香港?
你呢隻喪家之犬,如果住五千尺花園洋房使乜日日埋怨吖?趕住扑返黎出醜?

.
jimmychauck
乜原來共產黨不信佛道儒係會扑直?
leefeng 發表於 2024/8/30 00:20

回覆 42# leefeng
英國佬歐洲佬只要全部轉信佛道儒,咪唔使今日一鑊粥囉
leefeng 發表於 2024/8/12 02:31

ON9仔功夫日日有長進,打倒昨日的自己,自打腫臉充胖子。
所以話,我根本唔洗有論點,你自己都可以推翻自己論點,我洗乜用任何心機?
beebeechan
回覆  leefeng

所以話,我根本唔洗有論點, ...
jimmychauck 發表於 2024/8/31 21:28

你呢帖(#43), 真係屎忽旁話齋: 成碌檑漿棍挺入咗白痴瘋個屎眼到。
旁觀者
你呢帖(#43), 真係屎忽旁話齋: 成碌檑漿棍挺入咗白痴瘋個屎眼到。
beebeechan 發表於 2024/8/31 22:07

擂漿棍係挺入基督妖徒屁眼嘅!
leefeng
回覆  leefeng

所以話,我根本唔洗有論點, ...
jimmychauck 發表於 2024/8/31 21:28

「自以為是」就是基督教徒信了耶穌的得着:個腦變成豬腦!
不會思考,不懂聽諷刺正反話,以為自己了不起,不可一世?

各位觀眾,你們身邊是否都是這種基督教徒?

從這版的基督教徒寫的帖文可以判斷基督教徒信了耶穌都會變成【低智】【自以為是】【偏執狂】【系統化妄想】【幻覺】【分裂症】【思維紊亂】【不可一世】。

和你這種自以為是豬腦爛仔駁辯簡直拉低晒全版反基的智商水平,
你繼續把頭伸入你的鳩裡去找尋你的救主吧啦!

.
leefeng
beebeechan 發表於 2024/8/31 22:07

你亦是這種貨色!

「自以為是」就是基督教徒信了耶穌的得着:個腦變成豬腦!
不會思考,不懂聽諷刺正反話,以為自己了不起,不可一世?

各位觀眾,你們身邊是否都是這種基督教徒?

從這版的基督教徒寫的帖文可以判斷基督教徒信了耶穌都會變成【低智】【自以為是】【偏執狂】【系統化妄想】【幻覺】【分裂症】【思維紊亂】【不可一世】。

.

jimmychauck
回覆 46# leefeng

這帖中心思想是,有字就叫有道理。
beebeechan
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/1 05:31

我話: 佢求其寫堆字就當講咗理
leefeng
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/9/1 05:31

你個耶穌豬腦除了粗口,連中文字都唔識睇。
leefeng
我話: 佢求其寫堆字就當講咗理
beebeechan 發表於 2024/9/1 07:13

難怪旁觀者兄會叫你返去再讀bb班,原來係咁!
leefeng
回覆  leefeng

住五千尺花園洋房啵,感覺如何呀?
有幾間房咁呢,五千尺包埋花園?或只係洋房呀?
乜間隔呀?講黎聽下!

有字就叫做聖經呀?
又學耶穌一味靠吹?靠充?知唔知醜呀?

.
jimmychauck
回覆 52# leefeng

認左共產黨仆直,自己冇知識,都仲有咁多野講?

連賓利都唔識,間隔呢啲高級野講你都唔明㗎啦,想套我資料你都未夠格,慳啲啦。
leefeng
回覆  leefeng

連賓利都唔識,間隔呢啲高級野講你都唔明㗎啦,想套我資料你都未夠格,慳啲啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/1 17:17

你踎緊劏房,當然冇資料講俾大家聽啦!同你個耶稣一樣,靠【吹充作】唄!

我真係唔識賓利,我唔需要買咁貴既車,唔需要充吖馬。

.
leefeng
回覆  leefeng

認左共產黨直,自己冇知識,都仲有咁多野講?

連賓利都唔識,間隔呢啲高級野講你都唔明 ...
jimmychauck 發表於 2024/9/1 17:17

你英美加阿爹唔扑直,不過打趕殺你呢隻曱甴之馬。
你班曱甴四處被人噴殺蟲水,真係大快人心。

共產黨點會仆直呢?
不過你隻曱甴jimmychauck踎完劏房就扑街已經係大家眼見既事實啦!

.
leefeng
回覆  leefeng  
間隔呢啲高級野講你都唔明㗎啦,想套我資料你都未夠格,慳啲啦。

繼續[充作吹]啦你,
乜野叫做間隔你都未明,唔明,無知夾白痴!
乜間隔叫做高級野咩?低級冇腦回答!

乜你有資料俾人套咩?
你連普通知識都冇,曱甴踎劏房垃圾桶就認咗佢,扮乜野有格啫,靠[充作吹]?

.
jimmychauck
回覆 54# leefeng

係囉,坐緊巴士學咩人分賓士賓利,準時去食堂啦。
jimmychauck

回覆 55# leefeng

學吓正字,唔識字盞出黎獻世。

https://en.wiktionary.org/wiki/%E4%BB%86%E7%9B%B4
leefeng
回覆  leefeng

學吓正字,唔識字盞出黎獻世。
jimmychauck 發表於 2024/9/2 04:17

哦,原來你班扑街仔,仆街亦得,你地繼續扑完街又仆街啦!

https://en.wiktionary.org/wiki/%E6%89%91%E8%A1%97#Chinese
leefeng
回覆  leefeng

係囉,坐緊巴士學咩人分賓士賓利,準時去食堂啦。
jimmychauck 發表於 2024/9/2 04:13

賓士賓利唔使分,識分BMW同Telsla咪得囉。
你連架两轆車都冇又出黎獻世?
好心咪充啦,又學耶稣?死刑犯扮救世主出黎獻世?