leefeng
回覆  leefeng

原來鄭觀應唔認識我,都識講我凡乜凡物,係識未卜先知定無中生有? ...
jimmychauck 發表於 2024/6/29 01:29

你根本唔識字,無中生有【食碗底反碗面】,無中生有要正字求解,「憤」「奮」不分,上來獻醜?收皮啦!
jimmychauck
回覆 101# leefeng

非中國人收皮啦,你真係抬舉自己到以為有得食碗面?收皮啦。
leefeng
回覆  leefeng

非中國人收皮啦,你真係抬舉自己到以為有得食碗面?收皮啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/30 07:40

你呢隻「爛仔曱甴黑暴基督教徒」收皮是眾望所歸,你唔收皮,中國人的我點指點江山呢?
jimmychauck
回覆 103# leefeng

追你十一個月先肯認中國人,身為中國人一定是一件對你非常失禮的事。
leefeng
回覆  leefeng

非中國人收皮啦,你真係抬舉自己到以為有得食碗面?收皮啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/30 07:40

我從來好尊重食物,一定用碗面盛載食物,食完絕不反碗底架!

不過你係曱甴,食慣碗底,反碗面證明你係反骨,而且你又係低等蟲類,連人都不是,更不要說自己是中國人咯?
乜你現在又想做中國人咩?乜你不是英美籍洋曱甴咩?

leefeng
回覆  leefeng

追你十一個月先肯認中國人,身為中國人一定是一件對你非常失禮的事。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/30 09:01

你係曱甴,所以唔識字,

你咪扮人類啦,乜有曱甴扮人?就會係人了嗎?
你呢隻曱甴在七層畜生道最低等都不是,曱甴是連畜生也不如!
leefeng
回覆  leefeng

追你十一個月先肯認中國人,身為中國人一定是一件對你非常失禮的事。 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/30 09:01

中國人一定幇中國,你反中國應該是什麼?曱甴?或屎坑蟲?   
jimmychauck
回覆 107# leefeng

你又又又再一次講唔出我到底係咪中國人。
快快手幫愛新覺羅講說話啦,你從來只識幫特權階級講話,有隻眼瞧過黎民之苦?
你中國人?我呸,我比你更愛中國,更愛這片土地上生活嘅人。
俾你呢啲人生喺1842。咪一樣係幫旗人欺壓漢族。
leefeng
回覆  leefeng

你又又又再一次講唔出我到底係咪中國人。
快快手幫愛新覺羅講說話啦,你從來只識幫特權階級講話,有隻眼瞧過黎民之苦?
你中國人?我呸,我比你更愛中國,更愛這片土地上生活嘅人。
俾你呢啲人生喺1842。咪一樣係幫旗人欺壓漢族。
jimmychauck 發表於 2024/6/30 15:56

你是黎民之苦?
打人那個?還是被打那一個?

乜原來在街邊,被你們曱甴黑暴狂打流血的阿伯,阿叔,阿嬸是特權階級? ? ?
你真是精神病,屎尿屁上腦! ! !

你比我更愛中國?
更愛這片土地上生活嘅人?
包括你落場打的香港平民百姓?
你個口真係食慣屎,講大話當食生菜?又扮唔記得你自己的立場係打不支持你地曱甴既人,但觀眾個個記得! ! !

乜你又認係漢族?
乜你不是以色列人咩?耶穌係你老豆,耶禍華係你呀爺啵?

我都批咗,有着數你就認係中國人,冇著數你就跪舔耶穌同洋人主子,好興奮咁落場勁打香港市民咯。

.

jimmychauck
回覆 109# leefeng

神經錯亂,無中生有之徒,不值一駁。
問你咁耐,你都係不舉不能舉,我冇你符。
旁觀者
回覆  旁觀者
從來只見你講屎忽,睇咁耐聖經我都未見過。講左唔認從來係你一貫作風。屎忽嘅野,當然還返 ...
jimmychauck 發表於 2024/6/30 05:56

主生命之根在後面玩你屎窟,你當然睇唔到。妖書你未見到,因你冇閱讀理解能力。
jimmychauck

回覆 111# 旁觀者

一個連自己有冇講過,人地講緊佢乜野,十年來懵弊弊嘅人,同人講人地冇閱讀理解能力,真係十二分的說服力呀
旁觀者
誰懵閉閉?
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下你如何「挑避」啦。中國「藉」、「唔洗本」、「架兩」、「唔苟」、「癈心神」、「徨論」。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
jimmychauck
回覆 113# 旁觀者

ON9仔,你將啲字換做簽名,咪唔洗次次剪貼囉。一唔夠人講唔係轉話題就無理謾罵,你以為我會唔慣咩?
旁觀者
無理謾罵?
大條道理擺在面前, 只是你冇閱讀理解能力而已.
jimmychauck
回覆 115# 旁觀者

一日到黑淨識講屎忽,仲以為自己識講道理。