沙文
personally 我覺得您在廣告內提埋維珍大學醫學院博士教授將有前生記憶兒童爆菊及賠錢事件輯錄公佈更能引起公眾關注,您更有公信力之餘,人心亦歸向貴教。廣告時間會較長,收費方面可試下問抽水有冇折頭,我盡量幫下口。
我的IT朋友話我聽,目前,AI都handle唔到人類講反話,但係您叻尐,我信您得

該醫學院division講親嘢嘅唔係Ph.D 就係M.D, 又有好多貴教冇我都唔知係乜嘅equipment, 唔係你講到咁罨耷喎, 你咁L有公信力你讀個MD嚟畀我睇下?MD唔係Medical doctor喎,係Doctor of Medicine喎

沙文

校舍building都殺食, 架勢過阿超mother school
beebeechan
校舍building都好殺食,
沙文 發表於 2023/3/3 18:57

UVA 校舍梗係殺食哩
個DOPS 就................

呢到就咁講:

即係無自己獨立既建築, 求其搭單係醫學系, 寄人籬下, 間一間房俾你就係一個faculty...有啲寒酸咁囉
beebeechan
又有好多貴教冇而我都唔知係乜嘅equipment,
沙文 發表於 2023/3/3 12:13

呢啲稼牲你又識唔識用?

科學棍設計出嚟既God Helmet
沙文
因為Department of Psychiatry and Neurobehavioral Sciences同Division of Perceptual Studies地位都係咁重要, 一樣對科學研究貢獻巨大, 而且在很多領域joint venture合作無間,為了方便起見大學當局將整座building畀佢哋一齊使用

梵蒂岡就寒酸呀, 人哋施捨豆腐潤咁大笪地, 全球最細國0.2 miles², 跳遠稍為叻啲都可以一嘢由南跳到北,可能會跳出界添

有MD, PhD degree 先至會識, 你買一個返嚟啦
beebeechan
梵蒂岡就寒酸呀, 人哋施捨豆腐潤咁大笪地, 全球最細國0.2 miles²
沙文 發表於 2023/3/4 05:33

信經有講
「祂的神國, 萬世無疆」
梵蒂崗唔係佢既國嚟
beebeechan
因為Department of Psychiatry and Neurobehavioral Sciences同Division of Perceptual Studies地位都係咁重要, 一樣對科學研究貢獻巨大,
沙文 發表於 2023/3/4 05:33

咁呢個DOPS 有幾大貢獻咁呢?
(除咗一堆不能証實既訪問紀錄外, 有咩學刊發表?)
個教授都久不久上鏡推銷下
沙文
逢係唔存在嘅嘢都係無疆㗎啦
-------------------------------------------------------------------------------------

9. 從前貴國老百姓實喺屋企門口貼門神嚇鬼, 當靈魂來到投胎嘅時候點入去呢? 二千幾年來老百姓點解可以生到仔?
係咪投胎就可以申請exemption呢?

beebeechan
------------------------------------------------------------------------- ...

9. 從前貴國老百姓實喺屋企門口貼門神嚇鬼
沙文 發表於 2023/3/4 05:59

好奇一問, 點解呢到有條9,
無端端露9有乜作用咁呢
沙文
continuous from above #133

唔知點解我咁L多問題, 我小學嗰陣先生已經話我係問題兒童。大個啲就係問題少年/問題學生都有先生咁叫我.

beebeechan
------------------------------------------------------------------------- ...
9. 從前貴國老百姓實喺屋企門口貼門神嚇鬼, 當靈魂來到投胎嘅時候點入去呢? 二千幾年來老百姓點解可以生到仔?
係咪投胎就可以申請exemption呢?
沙文 發表於 2023/3/4 05:59

或者好似聖誕老人咁, 唔行大門, 由煙囪捐入去

由坐廁捐入屋又得

沙文
唔見漢朝民房有煙通喎
https://hk.history.museum/zh_TW/ ... _2011-11-21_01.html
beebeechan
唔見漢朝民房有煙通喎
沙文 發表於 2023/3/4 06:27

咁由後欄進入
沙文
陳大媽又未必錯得曬。維珍大學的研究範圍確係窄咗尐。好些課題都冇cover.例如借屍還魂。這樣嘢在西方好似很少見,在唔知是否乜國不可分割部份就有這類都市傳說:
朱秀華事件

借屍還魂這個term本來係36計中的第14計, 亦即道教之所謂”奪舍

這個都市傳說的“案例” 十分少, 講嚟講去就去上述一單。可能因為咁, 維珍大學認為sample size太少不能研究。

聖經之中嘅奪舍案例全部都係污鬼上身, 唔係一個人嘅靈魂走入另一個人的身體。

我認為雖然科學唔能夠證明天主係咪存在, 但係科學係有希望證明靈魂係咪存在嘅, 至少可以證明靈魂係唔係收埋喺人腦入面。方法係咁: 施手術將陳大媽個腦同旁觀者個腦交換, 陳大媽會變咗旁觀者, and vice versa. 一旦成功, 我們就可以證明靈魂就係匿埋喺人腦入面。

現時科學水平未能夠做到, 我都希望維珍大學將來有一日可以將我同Elon 調轉,屆時我捐過成間校舍畀佢用曬,決不食言
beebeechan
現時科學水平未能夠做到, 我都希望維珍大學將來有一日可以將我同Elon 調轉
沙文 發表於 2023/3/4 11:08

「將來有一日可以將我同Elon 調轉」
唔係想像中咁爽

以你一向卦住susanna, 莎蓮羅, 叫雞成癮.....當你去到 Elon 個身時先覺佢副車麻麻地有力。。。。

對性事無乜癮
Elon Musk says he hasn’t had sex in ages while scandal talks surface, not even on vacations
https://www.indiatoday.in/techno ... %20said%20that%20he,sex%20involved%20even%20during%20vacations.

生仔都係要靠體外受精
Elon Musk’s Babies Were Conceived Via IVF And Surrogacy
https://www.forbes.com/sites/ale ... 0no%20secret%20that,delivered%20using%20a%20surrogate%20mother.

而佢要咗你副偈,如魚得水, 就日日少你老婆,。 你就要守齋。。咁真係蝕哂大本時你又谷精上靈而亡都似。

你。。。。要不要再諗清楚啲先
沙文
唔係您imagine咁卦?我老婆都係跟錢走啫,您估佢真係貪我靚仔咩?
到時,會係一個外表係Elon軀殼而衰靈魂係沙文的人,甚至佢係唔識簽Elon個名,但係我已諗定點搞:一鎚扑隻手,話整spacex火箭時整親手,詐帝好番之後有舊患簽唔到名。

其他還有什麽不便,睇見您變咗義和團團友個樣,乜都補番數
beebeechan
睇見您變咗義和團團友個樣,乜都補番數
沙文 發表於 2023/3/4 15:17

要同旁觀者, 下流虫, feng9換身份?
不如跳入豬群好過勒
沙文
所以我揸定4月豬肉
beebeechan
所以我揸定4月豬肉
沙文 發表於 2023/3/4 22:29

突然間多咗供應, 價就跌架喎...仲楂?
即刻拋空就真
咁既投資常識都無既
沙文
浸死豬都食?一通關您就北上
我哋呢度butch有衛生標準