哈佛專家
我今天深深感受到來自共產黨的邪靈的威脅。共產黨這個邪靈內裡實際是崇拜撤旦教。網上已經有一些資料說明。共產黨及共產主義的發明人馬克是本身是一位撤旦教大師。

所以。不要以為共產黨純粹信奉無神論。共產黨以無神論先行消滅全世界所有宗教。包括佛教、天主教、基督教等等都在消滅之列。然後再獨尊撤旦教。達成撤旦教統治全世界的目標。

共產黨這個由邪靈控制下的龐大政治黑社會組織基本上都受撤旦這個魔鬼的操縱。不知道為什麼。號稱法力最高強的西藏密宗也鬥不過共產黨。甘拜下風。要是天主教及基督教等不再反抗共產黨的邪魔影響力。那真的是世界末日了。

我現在已經嚴重受到共產黨這個邪靈及撤旦的影響。既不信觀世音菩薩。又不信耶穌基督。什麼宗教信仰都沒有。情形令人擔憂。我要在此向大家呼籲。一定要消滅共產黨。

謝謝你們。
沙文
您搞錯哂啦,咁樣玩梗係唔得啦。
對付共產党, 係要用資本主義先得嘅。您全身貼滿銀紙邪番住佢啦
哈佛專家
都係天主教比較好,香港基督教教會給我冷冰冰的感覺。
沙文
係呀, 天主教同党中央打得火熱, 姓賴都冇訂企

中梵頻頻對話互動 達賴喇嘛受冷落
哈佛專家
江湖傳聞,湯漢主教力推中梵建交,暗中批評陳日君。中梵頻頻對話,湯漢主教的嫌疑最大。佢既行徑同出賣主耶穌的猶大好相似。
沙文
都係天主教比較好, - 因為佢同共產党關係好
呢尐功勞唔係湯漢嘅ranking可以插手嘅
教宗曝習曾送禮物 但中梵關係慢慢來
哈佛專家
如果此事成真,我一定第一個站出來反對梵蒂岡及天主教。

而且中共同梵蒂岡建交之日,也就是同時是天主教死亡之時。中共給梵蒂岡送上死亡之吻,令梵蒂岡付出慘重的代價。
沙文
人地新教反對咗梵蒂岡及天主教幾百年,第一個站出來,幾時輪得到您?
受傷害的人
不會吧,循道衛理親切很多!!
哈佛專家
嘩!受傷害的人有跑去第二度偷看喔!(大笑)

新教起來反對天主教果陣,未有共產黨。而家新教好多人向中共跪低,唔再提乜野民主自由,真係邪教中的邪教。我寧願做一鳴而死的人,也唔要做沉默到死也不明不白的人。

而且,梵蒂岡係二十世紀的產物。梵蒂岡出現之前,天主教教廷就在意大利王國的庇護之下。
沙文
係咯, 人地都唔駛等共產党都已经反對天主教, 咁您點做第一個企出黎?食塵就有您份
哈佛專家
人地新教起來反對天主教。都係拿差不多一樣的聖經。毫無新意。而家科技突飛猛進。科技成就處處大破聖經的各種謬誤。咁新教本身都要反既。不如提倡無神論算啦。離教者之家大概最適合提倡無神論。唔會提倡佛教、道教以至日本的神道教等等各式各樣的宗教。學共產黨排斥其他宗教算了。對吧。
旁觀者
都係天主教比較好,香港基督教教會給我冷冰冰的感覺。
哈佛專家 發表於 2016/10/5 19:12

天誅敎與Gay督新敎均為人類文明的恥辱!
    有這兩邪敎,是人類的大不幸!
沙文
回覆 12# 哈佛專家

無神論先係亳無新意。古希臘就已有無神論, 仲舊過天主教。
都係共產主義最有新意, 所以達賴都想入党
其實,凡帝肛在1998年就已同共產党交往, 您而家先鬼屌咁声仲好意思話第一個站出來?
https://www.ewtn.com/cuba/cubnews.htm
宗教本來就係要黐住政治先易揾食, 教会幾時都想同政府上契, 並不在乎政府共唔共產。而家大陸冇同佢上契, 係因為大陸唔制, 而唔係顛鼠教唔想。要反嘅一早反咗啦, 仲要等"如果此事成真", 懵盛盛