訪客得得b
我連愛迪生嘅交響曲都識欣賞,沙文吾敢話我無文化喇掛。

抽刀斷水
原帖由 Jom 於 2008-1-23 22:43 發表
sorry, 唔明.........應該係話無你講果個制...

按「引用」或 ,在等等的第二行最後一個掣是

以上這些在「快速回復主題」是沒有的。
抽刀斷水
原帖由 訪客得得b 於 2008-1-23 23:21 發表

趁沙文未發覺,快把愛迪生改成柴可夫斯基啦。

介紹大家聽下名曲《莫斯科近郊的晚上》,有很美的建築可看:

Jom
原帖由 抽刀斷水 於 2008-1-24 00:17 發表

按「引用」或 ,在http://www.exchristian.hk/forum/images/common/bb_italic.gif" border="0">http://www.e ...

........無呢個制呀大哥.....B I U 下面第一行係"清除本文格式"....無你講既youtube制喎 ::: >< :::
抽刀斷水
原帖由 Jom 於 2008-1-24 10:00 發表

........無呢個制呀大哥.....B I U 下面第一行係"清除本文格式"....無你講既youtube制喎 ::: >< :::

第二行第一個制的確係"清除本文格式",我叫你看的是第二行最後一個制呀大佬。
Jom
........第二行最後一個係"插入免費訊息"呀....
抽刀斷水
原帖由 Jom 於 2008-1-24 15:29 發表
........第二行最後一個係"插入免費訊息"呀....

對你唔住,似乎是設定問題,你現在應該可以看到了。
Jom
..................多謝阿刀兄....

下次出黎私人醒你一野"體內插入私人訊息",乖吓...
訪客得得b
原帖由 Jom 於 2008-1-24 15:48 發表

我同你講過幾次架啦,你同抽水私下搞乜我吾理。
但不要在網上公開丫嘛,點解你係都吾聽嘅姐!
Jom
原帖由 訪客得得b 於 2008-1-24 16:20 發表

我同你講過幾次架啦,你同抽水私下搞乜我吾理。
但不要在網上公開丫嘛,點解你係都吾聽嘅姐!

哦...情不自禁爆咗響口姐,最多下次預埋你囉...

但一陣預你你又話我太粗獷...有時好難做架...俾條路行吓吖...
抽刀斷水
原帖由 Jom 於 2008-1-24 15:48 發表

在下屁眼只容許本人認許的三種用途,你既私人醒實在無福消受。
沙文
原帖由 訪客得得b 於 2008-1-23 07:21 發表
我向來都唔敢話您冇文化,不過您唔係以下呢個年代嘅咩?

抽刀斷水
沙文的年代似乎老了一點,連老牌金曲House of the Rising Sun 都出埋。我就太年輕,好難捉摸b sir的嚮往的油脂年代。

咁啦,《風雨佻佳人》的名曲:Roxette的It must have been love:

It must have been love, but it's over now  - 這一定曾經是愛,但現已過去了。這句對白對任何人,總有合適的時機去被它觸動,在下也不例外。
沙文
咁俾首新鮮出爐希伯來文歌同您分享啦。您地都會包容希伯來文個可?

yoter tov lisloach
訪客得得b
類此咁呢:

應該岩年代的,1977的#1 song.
訪客得得b
好聽嗎?