leefeng
人渣 ... 口口聲聲 "強姦", 還敢搬 #metoo 出來講!!

任何 "受害者" 見到你口口聲聲 "強姦", 有乜感受!!!  ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 14:09

口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一見基督教徒强姦小孩子就馬上踩到你隻痛脚或你條尾?
如果你清白冇做過做乜咁驚青?睇黎,你可能係人渣屎之外,重係基督淫蟲之一!認唔認,淫賤人渣屎蟲基督徒!
bigmonster
各位請不要再回人渣 ...

口中的暴行,找受害人出來支持,這跟本不可接受。

當觸立言論底線,就不要再討論下去,等所有看一下什麼是人渣。
beebeechan
口口聲聲 "強姦" 有排未及基督教啲牧師神甫人渣,咁正義点解唔敢駡班基督教啲牧師神甫呀?發神經?一 ...
leefeng 發表於 2019/7/11 15:11

你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即係大聲講粗口就係有理咁)
bigmonster

各位,不要回人渣。

請各位明白,人渣不是人。連禽獸都不是。

不用回 "會說話的泥"。
beebeechan
各位,不要回人渣。

不用回會說話的泥。 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

你成個論壇督導員咁既?
beebeechan
各位,不要回人渣。

bigmonster 發表於 2019/7/11 21:57

逗人渣, 人『獸』網交。。。。都係我嗜好嚟㗎喎
beebeechan

你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既

我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字
bigmonster
你唔好歧視嗰啲思想殘障人仕既 我考慮緊要不要為這位瘋瘋在『思想殘障』前加上「嚴重」兩個字 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 22:09

你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱.
bigmonster
你成個論壇督導員咁既?
beebeechan 發表於 2019/7/11 21:59

提名我啦 ...
beebeechan
你唔好再抵違 "思想殘障人仕", 用 "會說話的泥" 來同 "思想殘障人仕" 比較是對 "人" 的一種侮辱. ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 23:42

你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是
你都好尊重人喎
我最多都係話佢 人頭豬腦(半人半禽), 比你既禽獸都不是,留有一手
bigmonster
你都鬧亞瘋瘋:人渣不是人。連禽獸都不是 你都好尊重人喎
beebeechan 2019/7/12 00:48 提交

當然,人要尊重。不是人就無這個須要啦。
beebeechan
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

要, 係咪應該係需要?
beebeechan
bigmonster 發表於 2019/7/12 00:50

你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
bigmonster
你只係話佢係人渣之喎, 都仲係人, 仲有人性
beebeechan 發表於 2019/7/12 01:06

原來如此. 咁改口啦.

不是人不應該用 "人渣". 連 "狗渣" 都不可以用. 唯有用 "地渣" ... 即 "地球上的渣滓", "不應該存在於地球的垃圾".

各位請不要回覆 "地渣". 地球不須要這種垃圾.
leefeng
各位請不要再回人渣 ...

口中的暴行,找受害人出來支持,這跟本不可接受。

當觸立言論底線,就不要再討論 ...
bigmonster 發表於 2019/7/11 20:23

如果你有病,各位支持你去精神病院!冇人提過任何一個字「找受害人出來支持」?
你冇食藥?黐9咗?咁好想像力?
点解唔敢鬧班淫蟲牧師神苦? ? ?
想轉移視線,等大家唔好集焦在基督教吖馬?

受害人成立得MeToo ,ChurchToo 就心理上預咗出來指證你地班偽君子,假仁義道德既基督教淫蟲!
避開唔敢講只能證明你一樣身有屎,一係你本人就是牧師,或者…根本就是一個性侵犯!
否則唔會左避右避咁可疑?認唔認?
leefeng
你這位憤青真的很糞。
你既辯論都是建基於性侵, 淫, 姦, 賤, 人渣。

字大, 腦小
(即 ...
beebeechan 發表於 2019/7/11 21:18

基督教徒的確唔使用腦,你地班淫蟲攬埋一舊互相包庇,掩飾基督教淫行,難怪你個馬利亞同耶穌究竟係母子或契家佬,你都冇辦法分得清楚,對嗎?

為什麼個個狂打基督教徒同你地個賤耶穌,因為你們實在是賤!
在地球上只會製造性侵, 淫, 姦, 賤, 垃圾!

你們基督教徒包括你們兩件都是糞渣,都是病毒!
應該拎去火焚直至灰飛煙滅!
leefeng
各位,不要回人渣。

會說話的泥? ? ?
白痴基督教徒的白痴言論,讀屎片的用字!
人渣不是人。連禽獸都不是?啱,你講緊基督教性侵女孩和小朋友班禽獸教牧?對嗎?
又唔敢認自己是基督教徒,鬼鬼祟祟玩曲線撐基,扮曬正人君子,後面就性侵強姦教友,的確是基督教禽獸,或一督屎
leefeng

全版反基一样左睇右睇你冇一忽似人,似十足隻基督教羊皮狼!

leefeng
原來如此. 咁改口啦.

不是人不應該用 "人渣". 連 "狗渣" 都不可以用. 唯有用 "地渣" ... 即 "地球上的渣 ...
bigmonster 發表於 2019/7/12 04:12

地球的確唔需要基督教呢啲“渣滓”!亦唔需要你地呢啲性侵強姦淫棍,費事你強姦無辜少女小孩子,
然後走來呢度扮純情,扮好人,然後傳教,又害更加多MeToo ChurchToo!

奇怪,由頭到尾,你呢件豺狼都從來唔敢提過 ChurchToo 呢2個字?可疑! ! !
是不是你呢件地球垃圾有份 ChurchToo呢?
所以怕到死,驚受害者來追斬你咁呢?

祈禱啦!懺悔啦!懺悔完又可以再性侵再強姦!然後又懺悔,又祈禱,之後又再性侵再強姦!
再祈禱再懺悔,再性侵再強姦! So on.........

ChurchToo 淫棍,我見一鑊,打一鑊!
beebeechan
基督教徒的確唔使用腦,你地班淫蟲攬埋一舊互相包庇,掩飾基督教淫行,難怪你個馬利亞同耶穌究竟係母 ...
leefeng 發表於 2019/7/12 04:32

一圖勝千言

(一般人是勝萬言, 不過...........你只值千言)