beebeechan
呢條友霸壇開帖, 成個月哩....都係少貓三四隻既點擊,
仲凋零過企街既老雞, 真可膠憐。

個招牌好唔掂.

逃出魔幻紀
回覆 1# beebeechan

同大環境都好有關係, 我睇返我用嚟做統計工具嘅舊帖, 大半個月得四十零個點擊。
beebeechan
回覆  beebeechan

同大環境都好有關係, 我睇返我用嚟做統計工具嘅舊帖, 大半個月得四十零個點擊。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/10 07:57

好似拍片咁, 
有啲色情, 暴力動作。。。。幾時都會叫座一點。
beebeechan
同樣都係講啲垃圾野,
遲佢兩日先開帖, 
咁都跑嬴咗成個馬位添
旁觀者
睇下幾猛料啦:
https://exchristian.hk/forum/vie ... mp;from=recommend_f
    睇你BB仔咁憎爺爺, 就證明爺爺支擂漿棍插得你屁眼幾爽.
beebeechan
睇下幾猛料啦:

睇你BB仔咁憎爺爺, 就證明爺爺支擂漿棍插得你屁眼幾爽. ...
旁觀者 發表於 2020/4/11 05:47

點解依家你碌野縮到粒米咁既?
beebeechan

你個帖:乜淡淡的天空,
擺咗大半日, 都仲係得19個點擊, 零增長,
呢帖都由34去到50哩
beebeechan
你亞旁觀, 使唔使出去拉下客。。。
差成條街喎
逃出魔幻紀
點解依家你碌野縮到粒米咁既?
beebeechan 發表於 2020/4/11 07:34

都唔係關曬阿作者事嘅,主要都係大環境。我根據自己個工具舊帖嘅顯示,估計一個月有五六十個點擊啦。不過睇返傍生個舊帖,同而家啲水面網友比較,就真係蚊髀同牛髀啦,真係有啲尾班車嘅景象一一人客少鬼客多。
不過呢個都係網站嘅比喻啫,如果係現實世界嘅尾班車,基督徒受攻擊嘅力度會更猛,或者被禁言,甚至生命受到威脅,噉個巴士公司就差唔多要摺埋喇,天主話嘅。
beebeechan
都唔係關曬阿作者事嘅,主要都係大環境。我根據自己個工具舊帖嘅顯示,估計一個月有五六十個點擊啦。不過 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/11 09:50

呢啲其實係好簡單,
「狼來了」教落既野, 愈簡單愈俾人忘了。

條旁觀者濫開帖, 人睇得幾次都無料到既, 下次見到都掉頭哩。

係有貼, 唔係又貼。。。。。。。。自取其辱。