leefeng
你又係鬧緊旁觀者係洋奴哩。。。

係旁觀者「丹麥神話」中,都好標榜個中醫勁,因為有丹麥鬼佬都 ...
beebeechan 發表於 2020/4/30 05:30

冇學識的狗奴才彈開咧!
「丹麥神話」是向洋人顯示國力【中醫勁】,向洋鬼子示威!
孽畜唔識分就關埋你個狗嘴啦!
beebeechan
那個年代還未有咁多外國名人反基督教
leefeng 發表於 2020/4/30 06:59

乜在西方,唔係在啟蒙時代便出現一大班文人雅仕嚟反基哩咩
唔通魯迅咁揹,未聽過有啲咁既事?

你既知識。。。真係好唔掂

(知識唔掂唔緊要喎, 唔知自己唔掂過下先攞命)
beebeechan
反基,唔係只得擘大口嚟嗌幾句既。。。
你瘋。。。你醒少少哩
beebeechan
耶穌「畸屎」你一樣拎唔出,
leefeng 發表於 2020/4/30 07:05

畸屎https://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=13694&extra=page%3D1就係你睇前,有本事,你反一下
(睇怕你都無咁既本事,我隨便講下㗎咋,你唔得唔使夾硬嚟)
leefeng
尋晚我聽到一個神父話,固執嘅細路係好有用嘅,好過D容易放棄嘅人,關鍵係要大人正確引導。求聖神带領佢 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/29 08:25

尋晚我聽到一個神父話,固執嘅細路係好有用嘅,我喜歡!
今晚我決定性侵佢!
leefeng
https://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=13694&extra=page%3D1就係你睇前,有本事,你反一下
...
beebeechan 發表於 2020/4/30 07:19

咁鬼假既垃圾都敢拎出黎出醜!
不愧是基督精神病教的門徒! ! !
leefeng
https://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=13694&extra=page%3D1就係你睇前,有本事,你反一下
...
beebeechan 發表於 2020/4/30 07:19

呢句啱聽!

請問有無人試過重複實驗、並且觀察聖餅變成人體組織?
如果冇,點解要直接相信?
人物(醫生、科學家、律師、神職人員、普通教友等證人)仍然健在但無一目擊或者記錄聖餅變成人體組織過程,我哋點解要信?
beebeechan
呢句啱聽!

人物(醫 ...
leefeng 發表於 2020/4/30 07:28

你係咪聽掂條片中個鬼佬講既英文?
(應該係勒)
beebeechan
呢句啱聽!

人物(醫生、科學家、律師、神職人員、普通教友等證人)仍然健在但無一目擊或者記錄聖餅變成人體組織過程,我哋點解要信?

即係警察查謀殺案, 若無目擊人物見到謀殺過程, 就唔查, 收工....
當年跑馬地紙盒藏屍案偵破時, 你都唔知係你老荳個陰囊到成咗虫未,
一個目擊証人都無架
beebeechan
咁鬼假既垃圾都敢拎出黎出醜!
不愧是基督精神病教的門徒! ! !
leefeng 發表於 2020/4/30 07:24

我果然無批講, 無預測錯
(睇怕你都無咁既本事,我隨便講下㗎咋,你唔得唔使夾硬嚟)
逃出魔幻紀
呢句啱聽!

人物(醫 ...

有好多目擊證人架。韓國有一個修女,佢係聖體奇跡發生得最頻密嘅個案,聖體擺入佢口就會經常變成肉,塊鮮肉有時仲有圖畫添!有好多相睇架,你自己搵下。
leefeng
乜在西方,唔係在啟蒙時代便出現一大班文人雅仕嚟反基哩咩
唔通魯迅咁揹,未聽過有啲咁既事?

你既 ...
beebeechan 發表於 2020/4/30 07:15

係囉,美國警察開槍殺人當燒炮仗,但香港曱甴仍然大喊美國好民主自由愛民如己,永不亂開槍?
是咪咁揹,未聽過有啲咁既事?
魯迅寫文係唔錯,但是否樣樣叻呢?未必!
魯迅冇網上一舊雲可以理解。
但曱甴可以上網啵,仍然被人呃?
所以話信了基督精神病教的奴才係冇藥醫既!

beebeechan
係囉,美國警察開槍殺人當燒炮仗,但香港曱甴仍然大喊美國好民主自由愛民如己,永不亂開槍?
是咪咁揹, ...
leefeng 2020/4/30 11:33 提交

睇。。。
你一唔搬字,自己寫,
就甩甩咳咳,作句都唔掂咁。唔知你想翕乜。
你不如搬番「無神論貓」既帖算勒。
leefeng
睇。。。
你一唔搬字,自己寫,
就甩甩咳咳,作句都唔掂咁。唔知你想翕乜。
你不如搬番「無神論貓」既帖 ...
beebeechan 發表於 2020/4/30 12:24

係囉!基督教最叻咪係搬番別教的故事當係自己,
信耶穌的教徒咪一樣甩甩咳咳假貨全收囉!

處女生子囉喎,耶稣係神種囉喎?
知唔知個醜字㸃寫吖?!

leefeng
有好多目擊證人架。韓國有一個修女,佢係聖體奇跡發生得最頻密嘅個案,聖體擺入佢口就會經常變成肉,塊鮮肉有時仲有圖畫添!有好多相睇架,你自己搵下。
逃出魔幻紀 發表於 2020/4/30 10:44

得閒擺入口趙两下?
在口里趙完又拎番出黎欣賞鮮肉圖畫?

基督精神病教名不虛傳!
leefeng
即係警察查謀殺案, 若無目擊人物見到謀殺過程, 就唔查, 收工....
當年跑馬地紙盒藏屍案偵破時, 你都唔知 ...
beebeechan 發表於 2020/4/30 07:46

係囉!當年跑馬地紙盒藏屍案,紙盒裡面藏果個屍咪正是你bbchan囉!
哎哟,你死得好鬼惨呀!
叫曱甴去為你路祭啦!

beebeechan
係囉!基督教最叻咪係搬番別教的故事當係自己,
信耶穌的教徒咪一樣甩甩咳咳假貨全收囉!

處女生子囉喎 ...
leefeng 發表於 2020/4/30 12:33

你同旁觀者講既野, 給本版有識之仕唔少歡樂,
壞處就係好多人笑到甩哂牙

今日唔係公眾假期, 佛誕咩?

點解會有12月25日佛祖生日既?

又係令人笑甩咗棚牙既料嚟

當一個人喪失咗分辨好壞既能力時, 可能白痴到會把屎放入口到食,
以為食緊榴槤
逃出魔幻紀
得閒擺入口趙两下?
在口里趙完又拎番出黎欣賞鮮肉圖畫?

基督精神病教名不虛傳! ...
leefeng 發表於 2020/4/30 12:39

你fact check 咗先啦,睇下嗰啲畫係咪趙到出黎先再表態。
beebeechan
處女生子囉喎,耶稣係神種囉喎?
知唔知個醜字㸃寫吖?!
leefeng 發表於 2020/4/30 12:33

第二個笑點:

對古代神話我都唔識得哂咁多,
不過, 對婆羅門教印度教的還是知少少

印度教黑天神Krishna 是處女生就搞笑勒, 搏版上無人識咁。
黑天神是毗濕奴第八次化身, 
進入婦人提婆吉 (Devaki) 子宮化身成人。
提婆吉與丈夫婆蘇提婆之前早有七個孩子, 處女你個頭哩!

拎啲狗屎垃圾料嚟仲以為係堅料,
個『醜』字, 倉頡碼 MWHI
beebeechan

旁觀者真係要多得二手瘋唔少
有佢出嚟幫手扛住啲「醜」同「瘀」。
「丹麥神話」可以有機會落台

二人抬『瘀』
好過老漢獨推「醜」