leefeng

耶穌教的聖經強調人類是由兩個人繁殖出來的。
不過兩個人怎樣繁殖呢?
只能是父母和子女亂倫,兄弟姐妹亂倫…
如果承認耶穌教的上帝是創世創人類,就是承認自己是亂倫的後代,對不?

耶穌教的代表符號是什麼呢?是一個《十》字!
不要狡辯說《十》字架是耶穌代罪的符號,

因為耶穌也是從上帝的兩個人亂倫繁殖出來的,(有人駁耶穌唔係人,咁馬利亞係啦卦!)

所以看見/聽見/耶穌都會想到耶禍華,係佢製造人類從亂倫生出今天的忠心教徒!
呢個《十》字係令人冇辦法唔想起《亂倫》兩個字!

等於我們見到豬就會想起叉燒,見到牛就會想起和牛一樣!

當我們行街街,街頭巷尾見到《十》字係唔係會令人馬上想起《亂倫》咁呢?

所以《十》字係千祈
咪亂放在屋頂,
因為呢個《十》字的辣眼等于下下都在提醒市民《亂倫》呢味野真係唔多好,
傷風敗俗不但止,而且有傷市容風化,道德淪亡!

「轉載」
聖經色情

https://truthbible.net/bible-indecent.shtml?fbclid=IwAR06fbmFgydH8L-G0Eq9m1pNeSKjj0dzlGXFIJfWIQ9J2jV8MmeP1WC9xGQ

.
beebeechan

你猛咁開題
其實只說明了你應付不了老師對你每一題的狠批。
一個也回應不了?

有野講既話,又使銀轉話題呢?

今日天氣好很翳焗啊。。。。
beebeechan
你無膠擦用,
我送嚿俾你:
leefeng
你猛咁開題
其實只說明了你應付不了老師對你每一題的狠批。
一個也回應不了?

有野講既話,又使銀轉話題呢 ...
beebeechan 發表於 2020/6/20 12:13

你一提,我咪又有話開題囉!
leefeng
[/url]
1937年以來原中國東北領土上30萬同胞被屠殺滅絕,1999年割讓百幾萬平方公里東北土地以及2013年割讓唐努烏梁海俾俄國......,自己打返嚟嘅領土送畀人係咪好事可以見仁見智,但係血濃於水嘅幾十萬同胞被屠殺,任何一個寸功沒有的廢柴就算唔指手畫腳,都絕對唔應該笑騎騎話係好事。
逃出魔幻紀 發表於 2020/6/24 13:30

基督賤教徒唔敢正面回帖?
只會鬼鬼祟祟扮愛同胞?扮血濃於水?

六四捐錢咪血濃於水咯,六四過後就叫中國人滾回大陸咯!

基督教班死雜種的血濃於水係叫英美軍隊入來香港武統香港,殺香港人!(基督賤教徒笑騎騎)
然後又扮貓哭老鼠:嗚嗚,血濃於水呀!同胞呀!

基督教班死雜種在中國殺中國人的歷史你點解唔敢提?
因為你自己都是其中一個基督教死雜種!
血濃於水嘅幾十萬同胞被​​​​屠殺?
扮乜9貓哭老鼠假慈悲呢?

你隻妖孽魔幻真是虛偽無恥兼下流賤格的賤貨基督教徒,無恥之最的基督教人渣垃圾賣國賊!