leefeng
基督教=可笑+殘酷+謊言+無恥+下流+賤格+賣國賊

leefeng

leefeng

leefeng

leefeng

讓智障看的故事!

leefeng
[/url][/img]
唔應該對同胞嘅苦難騎騎笑。
到你貼嘢啦leefeng ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 11:31

嗱,我貼咗啦,點吖?
冇錯,唔應該對被黃屍基督徒<逃出魔幻紀 >打到流血的同胞嘅苦難騎騎笑,
但一定要對住打老人家同胞嘅黃屍基督徒坐監或凌遲騎騎笑,什至哈哈哈狂笑!

leefeng
貼漏咗一張,leefeng快D做嘢!
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 13:26

你估你自己係耶穌呀?或耶穌隻鬼魂上咗你身咁呢?
咦?乜你還未着草咩?
呵呵,蛇頭起曬價,冇錢着草?陰公!

乜你教會唔係掠掠埋埋好多陰質錢架咩?
個個陰質錢擘開都有被打果啲老人家的血和涙囉!

咪又認屎認屁狂嗌周身血的老人家同你隻基督黃屍曱甴畜生血濃於水囉!
老人家見到你隻基督黃屍曱甴畜生被凌遲肯定老懷大慰騎騎咁笑!

.
leefeng
[/url]
[/img]

做嘢唔好做到甩甩漏漏,貼相要貼全套,下次記住啦。

任何人就算將自己間屋連租約出 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 14:05

基督教黃屍賣國賊“逃出魔幻紀”果然有賣國經驗同心得!
不過睇見國安法將黃屍你同你嘅親人同埋你們基督教趕盡殺絕斬到一碌碌,
個個香港人都應該騎騎笑,更加應該笑住話係好事並拍手稱讚。

.
逃出魔幻紀

唉!唉!我又衰咗,又試對leefeng網友冇禮貌,嬉戲嘲諷又貼相又盛,衰上次一樣嘅嘢。唉!sorry sorry,leefeng先生,請你原諒!
估唔到我戒咗喺神學觀點討論時冒犯網友,今次就衰喺討論歷史話題上。
龍井樹先生,我就係一個人板俾你睇到乜嘢係我成日講嘅罪人嘅教會,因為我就係教會一份子,一而再喺唔同場合犯同樣嘅罪。leefeng真係一個好老師,將我內心隱藏嘅罪性挖咗出嚟,否則我都唔知道自己咁水皮,sorry sorry,多謝leefeng嘅指教。
如果我下次對任何網友冇禮貌,懇請leefeng先生或其他網友攞我呢幾句說話出嚟撻我掟我,多謝多謝!
beebeechan
leefeng 發表於 2020/7/1 11:23

做乜今次屙咁大篤屎?
旁觀者
無可否認,基督徒係人中嘅渣滓、生靈嘅恥辱。
leefeng
做乜今次屙咁大篤屎?
beebeechan 發表於 2020/7/1 21:04

蝦!唔覺意屙咗咁大篤屎在你頭上?
beebeechan
蝦!唔覺意屙咗咁大篤屎在你頭上?
leefeng 發表於 2020/7/2 03:10

遲啲,到那些年,
你唔會仲踎係到屙屎㗎哩
你要用屎片,包住,
一日。。得閒先有人同你換一次。
leefeng
遲啲,到那些年,
你唔會仲踎係到屙屎㗎哩
你要用屎片,包住,
一日。。得閒先有人同你換一次。 ...
beebeechan 發表於 2020/7/2 03:21

你發爛渣即是我講得啱啦!
乜你已經用緊紙尿片嗱?
唉,看来你都時日無多囉!
好快可以去見你個馬利亞同耶穌咯,開心嗎?
beebeechan
你發爛渣即是我講得啱啦!
乜你已經用緊紙尿片嗱?
唉,看来你都時日無多囉!
好快可以去見你個馬利亞同 ...
leefeng 發表於 2020/7/2 03:42

咁你亦無否認係版上屙咗篤大屎啵,
又即係我講得啱哩

唔緊要哩,
你日日都嚟賴屎㗎哩
係今日大篤啲唶
leefeng
咁你亦無否認係版上屙咗篤大屎啵,
又即係我講得啱哩
唔緊要哩,
你日日都嚟賴屎㗎哩
係今日大篤啲唶 ...
beebeechan 發表於 2020/7/2 04:05

基督徒除了謊話,傳教,駡人和屎尿屁之外,冇其它了?
龍井樹
唉!唉!我又衰咗,又試對leefeng網友冇禮貌,嬉戲嘲諷又貼相又盛,衰上次一樣嘅嘢。唉!sorry sorry,leef ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/1 16:40

好日唔上嚟,一上嚟就見你提我...
要睇罪犯,係咪應該去監獄?如果教會同監獄一樣充滿罪犯,係咪應該幫教會上鎖加圍牆困住班犯?點解由得班罪犯四維走危害社會?
逃出魔幻紀
好日唔上嚟,一上嚟就見你提我...
要睇罪犯,係咪應該去監獄?如果教會同監獄一樣充滿罪犯,係咪應該幫教 ...
龍井樹 發表於 2020/7/14 09:15

『我們知道:法律是屬神的,但我是屬血肉的,已被賣給罪惡作奴隸。
因為我不明白我作的是什麼:我所願意的,我偏不作;我所憎恨的,我反而去作。
我若去作我所不願意的,這便是承認法律是善的。
實際上作那事的已不是我,而是在我內的罪惡。
我也知道,善不在我內,即不在我的肉性內,因為我有心行善,但實際上卻不能行善。
因此,我所願意的善,我不去行;而我所不願意的惡,我卻去 作。
但我所不願意的,我若去作,那麼已不是我作那事,而是在我內的罪惡。
所以我發見這條規律:就是我願意為善的時候,總有邪惡依附著我。
因為照我的內心,我是喜悅天主的法律;
可是,我發覺在我的肢體內,另有一條法律,與我理智所贊同的法律交戰,並把我擄去,叫我隸屬於那在我肢體內的罪惡的法律。
我這個人真不幸呀!誰能救我脫離這該死的肉身呢?
感謝天主,藉著我們的主耶穌基督。這樣看來,我這人是以理智去服從天主的法律,而以肉性去服從罪惡的法律。』(羅馬書7:14-25)

『耶穌回答說:「假如天主是你們的父親,你們必愛我,因為我是由天主出發而來的,並不是由我自己來的,而是那一位派遣了我。
為什麼你們不明白我的講論呢?無非是你們不肯聽我的話。
你們是出於你們的父親魔鬼,並願意追隨你們父親的慾望。從起初,他就是殺人的兇手,不站在真理上,因為在他內沒有真理;他幾時撒謊,正出於他的本性,因為他是撒謊者,而且又是撒謊者的父親。
至於我,因為我說真理,你們卻不信我。
你們中誰能指證我有罪?若是我說真理,為什麼你們卻不信我 呢?
出於天主的,必聽天主的話;你們所以不聽,因為你們不是出於天主。」』(若8:42-47)

『基督之於貝里雅耳,那能有什麼協和?或者,信者與不信者,那能有什麼股份?
天主的殿與偶像,那能有什麼相合?的確,我們就是生活的天主的殿,正如天主所說的:「我要在他們內居住,我要在他們中徘徊;我要做他們的天主,他們要做我的百姓。」
為此,「你們應當從他們中間出來,離開他們──這是上主說的──你們不可觸摸不潔之物,我要收納你們,
我要做你們的父親,你們要做我們的子女:這是全能的上主說的。」』(格後6:15-18)
龍井樹
『我們知道:法律是屬神的,但我是屬血肉的,已被賣給罪惡作奴隸。
因為我不明白我作的是什麼:我所 ...
逃出魔幻紀 發表於 2020/7/14 10:20

我問緊你,你做乜只係掛住念經?
逃出魔幻紀
我問緊你,你做乜只係掛住念經?
龍井樹 發表於 2020/7/14 17:11

泛世界民法嘅罪犯同犯天主誡命嘅罪犯屬於兩個完全唔同層次嘅概念,經文係對後者概念嘅解釋。
因為你以前多次質疑過我作為天主教教徒嘅行點解如此這般,我亦唔止一次同你解釋過教會係罪人組成嘅教會,所以講到呢個話題嘅時候先至提起你個名,如果咁樣會引起你不安,我以後唔會再提。抱歉。