哈佛專家
To: 上流寄生族

我不懂你的意思,不便回應。

To: leefeng

你的腦筋有問題,本人無法回應。

例如,中國不是非洲,香港也不再是英國的殖民地。
leefeng

例如,中國不是非洲,香港也不再是英國的殖民地。
哈佛專家 發表於 2020/7/11 03:51

放基督教入中國很快變了非洲,如果中國人民個個手上有聖經,中國的土地就會屬於基督教!
香港不再是英國的殖民地,因為是靠中國的國強,中國國強不是靠香港班民主曱甴,也不是靠基督教班賣國賊!

你如果有辦法回應我,就唔會被耶穌呃/騙啦!
亂七八糟的腦筋又觀音又耶穌,
你亦是被耶穌教害成咁的受害者其中之一!

.
上流寄生族
To: 上流寄生族

我不懂你的意思,不便回應。

例如,中國 ...
哈佛專家 發表於 2020/7/11 03:51
我想維持離教者之家的論壇的瀏覽率達每小時100人以上,各位有乜計策?

內容。
哈佛專家
有意請封鎖 leefeng 的帳戶及 IP ,有理由相信 leefeng 是共產黨黨員。
leefeng
有意請封鎖 leefeng 的帳戶及 IP ,有理由相信 leefeng 是共產黨黨員。
哈佛專家 發表於 2020/7/14 01:14

你可以買起離教吖,
反正抽刀都做到冇曬心機囉!
到時你同一班基督教徒可以自己玩曬,
唔使你封我IP,你請我都唔來咧!
反正基督教的手段你還未學暁嗎?

基督教的手段:一言獨大,打壓異己,謊言,培訓喪屍殺人放火,賣國,收受利益,忘本出賣祖宗十八代………

你拜什麼觀音呢?我猜果位佛教的觀音唔會喜歡一個打壓異己的悪人既!
魔幻好積極傳教引你呢隻羊入天誅教性母隻虎口,很快渡你入天誅教拜性母馬利亞啦!
耶穌教天誅教特喜歡short short地的人,慳水慳力容易控制和改造成嗜血喪屍!

經過香港這次的基督教精神病喪屍害香港之役,
我猜已經有百份之99以上的香港人(包括我)轉撐共產黨啦,
起碼共產黨唔會用電油淋焼異見老人,
唔會用摺凳打到異見老人满頭血,唔會令青少年個個變精神病喪屍,對嗎?

所以香港已經全人類都是共產黨,香港唔啱你住既,
而且果位美麗善良的觀音亦唔會喜歡你呢種牆頭草,一陣又話拜觀音她,一陣又話拜外國老番邪教性母馬利亞?
觀音費事你的 ‘打壓異己基督教魔鬼行為’ 教壞其他信觀音善良的香港人囉!

.

哈佛專家
果然沒否認是在為共產黨賣命。離教不等於支持共產黨,你搞錯了對象。
leefeng
果然沒否認是在為共產黨賣命。離教不等於支持共產黨,你搞錯了對象。
哈佛專家 發表於 2020/7/14 05:19

你都癲得幾利害下?
咁,高志森,李力持,屈穎妍,華記,陳穎欣,…都是為共產黨賣命了?
睇怕你才是正在為老尾/基督教/法輪功賣命了,對嗎?

基督教衰在迫到香港人個個轉曬鈦去支持中國/共產黨囉!
不支持自己中國/共產黨的根本冇真正離過教,自己呃自己吧了!