哈佛專家
旁觀者支持leefeng,而leefeng支持共產黨。因此,等於旁觀者支持共產黨。旁觀者有病!

leefeng的信仰立場沒有問題。他有他的自由。但leefeng支持共產黨,表示leefeng有嚴重的人格缺陷,不值得支持。

旁觀者同leefeng及下流寄生蟲是同志三人組,互相搞同性戀,互相手淫,互相安慰取暖。認真羞恥!

旁觀者就是有病!
哈佛專家
leefeng越要反對耶穌,基督徒就要越相信耶穌。我也要信耶穌。

耶穌基督是個大救星,共產黨是個害人精。

耶穌基督大獲全勝,共產黨一敗塗地。

耶穌基督節節勝利,共產黨全軍覆沒。

共產黨是全世界最大的邪教!

消滅萬惡共匪,取得偉大勝利。

信耶穌基督,得民主自由,打敗共產黨,香港一定得。
leefeng
旁觀者同leefeng及下流寄生蟲是同志三人組,互相搞同性戀,互相手淫,互相安慰取暖。認真羞恥!
哈佛專家 發表於 2021/3/8 00:32

乜你見到?咁利害?

如果你真係信耶穌的話……你和皰疹B又是2個人證證明基督教徒喜歡罵人罵街,嗌架:你們在勁摑“逃出魔幻紀”的臉!

.
leefeng
leefeng越要反對耶穌,基督徒就要越相信耶穌。我也要信耶穌。

...
哈佛專家 發表於 2021/3/8 00:36

建議你快快去睇醫生,你的【被迫害強迫症】十分嚴重!
旁觀者
旁觀者支持leefeng,而leefeng支持共產黨。因此,等於旁觀者支持共產黨。
哈佛專家 發表於 2021/3/8 00:32

旁觀者有話支持共產黨咩﹖旁觀者是支持反基督邪教者!
旁觀者
耶穌基督大獲全勝,共產黨一敗塗地。
...

你咁信耶穌,就已是天下無敵,同BB仔、魔幻紀齊齊殺上大陸,活捉習近平,重好過日日嘈嘈閉,對願望毫無幫助。
    你睇耶穌死翹翹個樣先啦,重講「大獲全勝」﹖
leefeng

...

我才不管他是不是共產黨,我只著重〖不管黑貓還是白貓,能捉老鼠就是好貓〗!

中國改善人民生活,脫貧,反貪污,富國,強民,不殖民別人,不侵略,幫助世界第三貧窮國家,令世界貧窮國家可以自力更生。

這樣的國家不好嗎?身為中國人是否應該與有榮焉呢?

難道學耶穌教國,一面叫民主實則叫你做奴才?
<服從,奴隸,唔听就打鳩你>? <自己黨 扯 自己黨 後腿>? <朝令夕改>?死幾十萬人仍不知悔改? (哎喲,懺悔喎,死完又懺悔,懺悔完又再死過)?

你有你總統命令,我有我州長放行,群體感染啦,死的都是人民,關民主總統州長叉事?對嗎?

這樣的民主究竟好是不好?基督教徒當然說好,因為支持這樣自私自利的民主,全都是自私自利的基督教徒,法輪功教徒,蛇鼠一窩的賣國賊!

既然基督教徒不喜歡一黨專政,為什麼又崇拜【基督教的一神專政】呢?有冇人答?

當然,只有是精神病人才會想不通透這個道理!對不?

.
beebeechan
中國改善人民生活,脫貧,反貪污,富國,強民,不殖民別人,不侵略,幫助世界第三貧窮國家,令世界貧窮國家可以自力更生。
leefeng 發表於 2021/3/9 02:20

你睇野真係好很天真囉

脫貧, 只是貧富懸殊差距拉大了

當然, 有少部人先富起來都是一件好事, 好過攬住一齊死。

國家努力打貪, 其實也默認了貪污問題嚴重。不然, 又何需要頗頗打貪?

老虎打了一隻又有一隻, 陸逐有來。
貪官打不盡, 新官到又生。

不侵略.....
中央在新疆做了甚麼, 頗受國際關注。

「幫助世界第三貧窮國家」
你真係以為有免費年餐既!
你唔曉思考中國背後會有甚麼利益而已。
beebeechan
你瘋狗思想單純, 但把臭口就一啲都唔單純
leefeng
你睇野真係好很天真囉

脫貧, 只是貧富懸殊差距拉大了

當然, 有少部人先富起來都是一件好事, 好過 ...
beebeechan 發表於 2021/3/9 03:58

要扮盲,當然乜都唔聽唔睇唔接受!
但奇的是基督教國既然咁有金有銀,竟然咁多人踎街?
中國由貧去脫貧,的確要慢慢來,
不過自由民主的英美由富去變貧就快過坐過山車,可以解釋下嗎?

真是奇觀!美國不是一早已經脫貧了嗎?冇窮人先至啱架,可以解釋下冇?
做夢永遠是美好的,不過…
基督教徒又想説謊騙人?呃鬼食豆腐?

leefeng
不侵略.....
中央在新疆做了甚麼, 頗受國際關注。

如果新疆恐怖份子天天在巴士站,商場拉炸彈傷害無辜新疆平民百姓,坐牢是否太仁慈了呢?

應該跟國際標準,槍斃,或建一個【關塔那摩監獄】就有人權了!

水刑、幽禁、撞墙、不给睡…囚犯手绘还原美国中情局虐囚

leefeng
「幫助世界第三貧窮國家」你真係以為有免費年餐既!

嗱大家睇下乜野叫做基督教徒的人格:
啱啱自己嘲笑完旁觀者啵,咁快又有免費年餐既!? ..........?

噴咗一大口飯! 笑忍死
真係基督豬欄內後豬推前豬,一豬還有一豬豬皰疹b

beebeechan
要扮盲,當然乜都唔聽唔睇唔接受!
但奇的是基督教國既然咁有金有銀,竟然咁多人踎街?
中國由貧去脫貧, ...
leefeng 發表於 2021/3/9 04:58

各個國家都會有窮人,
咁係要數人頭先知邊個慘情一啲?
beebeechan
如果新疆恐怖份子天天在巴士站,商場拉炸彈傷害無辜新疆平民百姓,坐牢是否太仁慈了呢?

應該跟國際標 ...

leefeng 發表於 2021/3/9 05:14

http://slide.news.sina.com.cn/w/slide_1_2841_14839.html/d/8#p=1

有啲人, 豬起上嚟, 啲豬性真係好難頂

行頭過個著牛仔褲踏靚皮鞋. 一睇就知唔係戰犯服式囚衣哩

人地扮野, 你就當真咁..
你俾次醒番少少好無?
beebeechan
嗱大家睇下乜野叫做基督教徒的人格:
啱啱自己嘲笑完旁觀者啵,咁快又有免費年餐既!? ..........?

噴咗 ...
leefeng 發表於 2021/3/9 05:49

你又話旁觀者無錯既?
咁有乜好笑?
beebeechan

leefeng 發表於 2021/3/9 05:14

關起掟咗炸彈, 同有計劃去掟炸彈既人,
同關起「諗住佢會去掟炸彈, 或如果佢去掟炸彈」係差好遠㗎喎

呢啲係長城內同長城外既民主, 真係好唔同既
leefeng
關起掟咗炸彈, 同有計劃去掟炸彈既人,
同關起「諗住佢會去掟炸彈, 或如果佢去掟炸彈」係差好遠㗎喎

呢啲 ...
beebeechan 發表於 2021/3/9 06:15

「諗住佢會去掟炸彈, 或如果佢去掟炸彈」國際標準係一輪機關槍攪惦,唔使浪費米飯!
井底之蛙知個屁啦,得把死人口wewa鬼叫,出黎國際住下咧!

保證你連屍都溶埋!

.
leefeng
你又話旁觀者無錯既?
咁有乜好笑?
beebeechan 發表於 2021/3/9 06:10

乜面皮真是厚過耶穌個屁股?
超,咁人地你又有乜L好笑?
又話你自己噴咗一大口飯! 笑忍死囉?
應該改為你個口噴屎吖馬,咁先至夠煽情!

.
beebeechan
「諗住佢會去掟炸彈, 或如果佢去掟炸彈」國際標準係一輪機關槍攪惦,唔使浪費米飯!
井底之蛙知個屁啦, ...
leefeng 發表於 2021/3/9 07:51

你貼多啲少理亞摩監獄既相出嚟俾人噴吓飯哩
leefeng
有啲人, 豬起上嚟, 啲豬性真係好難頂

行頭過個著牛仔褲踏靚皮鞋. 一睇就知唔係戰犯服式囚衣哩
人 ...
beebeechan 發表於 2021/3/9 06:06

睇清楚條黃色橫條冇?又以為自己好醒?十下十下!
有示威即表示【關塔那摩監獄】係不人道,冇人權!
【關塔那摩監獄】點解唔講呢?

.