leefeng

活在耶穌天堂裡的無家可歸者一定很開心,主賜他們豐富的美食,溫暖的床,比習大大的連條蕃藷也吃不起靠譜!呀,上帝的天堂!

beebeechan
這裡是FOOD BANK,可不是什餐室囉
leefeng 發表於 2022/8/26 00:58

今日西方國家飢民有food bank照顧一下

那年「大海航行靠舵手」國的飢民就無咁既福份, 只能有「病」没有「bank」

舵手還說中國人口, 死三分一是好事
beebeechan
leefeng 已經係邪靈上身, 腦進水
leefeng

那年「大海航行靠舵手」國的飢民就無咁既福份, 只能有 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 02:16

簡直幼稚!基督教徒和法輪功拎n年的事來抹黑中國,有什麼目的,大家自己想咧!
beebeechan
簡直幼稚!基督教徒和法輪功拎n年的事來抹黑中國,有什麼目的,大家自己想咧! ...
leefeng 發表於 2022/8/26 03:03

你竟然識話唔好拎N年前的事來抺黑??

你就搵搵埋埋比1957年飢荒更N年前的事來黑喎
beebeechan
大家自己想咧! ...
leefeng 發表於 2022/8/26 03:03

呢到人人都想通了國家要怎樣愛, 係你唔曉想。
人民快樂與否, 不是只用GNP, 高鐵建得多快...來量
leefeng
你竟然識話唔好拎N年前的事來抺黑??

你就搵搵埋埋比1957年飢荒更N年前的事來黑喎 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 04:51

扮什麼正義悲天憫人的羊皮狼呢?
基督教殺了多少人,你夠膽拎所有N年到今天的數據出來計表示公平,我就收聲。
你敢嗎?你只係得把死人口,天天食屎,食完還要為基督教擦屁股的賤種!
你一天不被人屌過,會9痕!

beebeechan
扮什麼正義悲天憫人的羊皮狼呢?
基督教殺了多少人,你夠膽拎所有N年到今天的數據出來計表示公平,我就收 ...
leefeng 發表於 2022/8/26 05:03

其實係咪你無本事拎到數據出嚟, 想我代勞?
leefeng
其實係咪你無本事拎到數據出嚟, 想我代勞?
beebeechan 發表於 2022/8/26 05:05

你做基督教打手時,拎攻擊中國的數據好叻架,
點解一提到基督教的殺人數據就成條軟曬既呢?
beebeechan

leefeng 發表於 2022/8/26 06:02

你都感覺到我勁哩?
柄從後口, 你屎從口出
leefeng

那年「大海航行靠舵手」國的飢民就無咁既福份, 只能有 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 02:16

乜你以為西方國家飢民有food bank照顧,係【政府】照顧架?幼稚得你吖?

Food Bank 的 Food來源是來自人民捐贈,或食品工廠過期食物,商場的快過期食物。

一個基督教國家不是有上帝天主賜福咩?
天主收十份一製造咗咁多千萬富豪的牧師神父,點解唔照顧下果班去Food Bank排隊的窮人呢?

你吹就叻,你天主有冇話過你知,點解你個天主寧願賜福金錢給班狼牧去賠千萬美元的性侵費,
都唔肯把錢分給窮人呢吓?

講来聴下!

.

leefeng
你都感覺到我勁哩?
柄從後口, 你屎從口出
beebeechan 發表於 2022/8/26 06:12

答啦,咪旨意轉移視線!
點解一提到基督教的殺人數據就成條軟曬既呢?

莫非你食屎食到滞咗?

.
beebeechan
答啦,咪旨意轉移視線!
點解一提到基督教的殺人數據就成條 ...
leefeng 發表於 2022/8/26 06:22

一句話講幾次, 唔記得岩岩先講過。。。
呢啲係老人痴呆既先兆嚟
(雖然你未老便呆)咁就變咗槑
leefeng
呢到人人都想通了國家要怎樣愛, 係你唔曉想。
人民快樂與否, 不是只用GNP, 高鐵建得多快...來量 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 04:58

人民快樂與否, 不是只用GNP, 高鐵建得多快...來量?

咁,是否基督教國的人民快樂肯定係建立在:

在橋樑倒塌之前,美國土木工程師協會 (ASCE) 西雅圖分會發布了 2013 年華盛頓州基礎設施報告卡。 該州的橋樑評分為“C-”(各州的平均分)。 華盛頓有 400 座結構缺陷的橋樑。 36% 的橋樑已有 50 年以上的歷史。 最古老的橋樑的設計預期壽命只有 50 年; 保護它們的安全變得越來越困難和昂貴。 [37] 倡導組織美國交通組織報告說,華盛頓 5.1% 的橋樑存在結構缺陷,在全國排名第六。 [38]

Prior to the bridge collapse the Seattle Section of the American Society of Civil Engineers (ASCE) issued the 2013 Report Card for the State of Washington's infrastructure. The state's bridges were given a grade of "C−" (an average score among states). There were 400 structurally deficient bridges in Washington. Thirty-six percent of all bridges are more than 50 years old. The oldest bridges were designed for an expected life of only 50 years; keeping them safe is increasingly difficult and expensive.[37] The advocacy group Transportation for America reports that 5.1% of Washington's bridges are structurally deficient, which is the sixth best in the country.[38]

原来基督教徒認為基督教國的人民快樂係建立在……

希爾福橋坍塌事故 死亡人數:46人
西德尼拉尼爾斜拉橋事故 死亡人數:10人
陽光高架橋事故 死亡人數:35人
凱悅酒店走廊坍塌事故 死亡人數:114人
克萊因大街高架橋事故 死亡人數:14人
斯科哈里河大橋事故 死亡人數:10人
賽匹斯高架橋事故 死亡人數:42人
美鐵海灣墜車事故 死亡人數:47人
40州際公路大橋事故 死亡人數:14人
35州際公路大橋 死亡人數:13人

https://www.chinanews.com.cn/m/gj/2018/03-16/8469499.shtml
.

.

leefeng
一句話講幾次, 唔記得岩岩先講過。。。
呢啲係老人痴呆既先兆嚟
(雖然你未老便呆)咁就變咗槑 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 06:35

乜你唔敢答?你又扮食屎食懵咗?
beebeechan

人哋既橋用咗幾十年先塌
祖國的新樓, 入伙無耐便塌

這方面真追上西方........毫不遜色
還可自誇: 看, 祖國建樓, 雖成座倒塌仍可保持完整!
leefeng
人哋既橋用咗幾十年先塌

還可自誇: 看, 祖國 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 06:46

快答#27,#29, #32
leefeng
人哋既橋用咗幾十年先塌

還可自誇: 看, 祖國 ...
beebeechan 發表於 2022/8/26 06:46

基督教徒慢慢睇

leefeng
美国顶级豪宅,居然是一个豆腐渣工程,58层大厦成“比萨斜塔”

leefeng

基督教國搶刧一千元以下冇罪,「零元購」真是天主賜福快樂指數特高的民主自由「零元購」國家,羨慕! ! !

哎哟,天主賜福基督教國快樂指數頁係寧舍唔同既!

「零元購」福利國,基督教徒還不快快移民?擁抱天主的爰!
中國搶刧要坐監,當然極不快樂囉!

美國 零元購,要不說美國的自由確實讓人羨慕,實在不行咱都想辦法run吧