Jom
沙兄,如果只係直入就娠妊既咪好大鑊?...咁人家可能安全期呢...

唔..."格格',但無"作響"...即係"失聲"!
沙文
咁呀.....................sexual intercourse應該得啦卦?
Jom
都話"有可能安全期"咯...

就算有體液交流,精蟲直入都唔一定娠妊到喎....沙兄,你咁既講法同N年前既某宮夫人話打茄輪就會有BB既論調如出一轍喎....
沙文
安全期唔可以有sexual intercourse咩?姨媽期就有多少撞紅顧忌啫.....百無禁忌一樣做得
Step.King
原帖由 沙文 於 2008-3-6 22:22 發表
您就係錯在講章回小說當係堅咯。大秦景教都係咁咖咋

所以我米唔會信你偷偷流馬尿law~繼續串你先~
抽刀斷水
5. 格格(二言醫學名詞)
各位請留意謎底是學名詞,而非學名詞。
Jom
沙兄,唔係話唔可以衝紅燈,但安全期搞六合彩係咁易娠婬丫嘛(計錯數或俾人戙另計)....
沙文
原帖由 抽刀斷水 於 2008-3-6 23:55 發表
各位請留意謎底是醫學名詞,而非性學名詞。

咁就啱哂嘞,Sexual intercourse正是醫學名詞!

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003157.htm
沙文
原帖由 Step.King 於 2008-3-6 23:49 發表

所以我米唔會信你偷偷流馬尿law~繼續串你先~
又錯!劉皇叔確有流馬尿,只係您時間、地點搞錯

【三國志‧蜀先主傳】

典略曰:備過辭表墓,遂涕泣而去。
Step.King
原帖由 沙文 於 2008-3-8 03:16 發表
又錯!劉皇叔確有流馬尿,只係您時間、地點搞錯

【三國志‧蜀先主傳】

典略曰:備過辭表墓,遂涕泣而去。

我向來崇曹鄙劉! 佢泣唔泣關我x事~
不過既然老大你馬尿既出, 徒兒以後唯有輕手d 啦...
抽刀斷水
原帖由 沙文 於 2008-3-8 02:23 發表

咁就啱哂嘞,Sexual intercourse正是醫學名詞!

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/ency/article/003157.htm

乜你painful咩?

仲有,唔好同我講英文,猜燈謎梗係猜中國人既醫學名詞啦。
沙文
曹孟德不能迎回丁夫人,同沙老大嘅情懷亦是遙相呼應。您肯輕手喲我就放心矣,因為您出手其實自傷其身,輕手啲您就冇咁傷。
沙文
原帖由 抽刀斷水 於 2008-3-8 11:06 發表

乜你painful咩?

仲有,唔好同我講英文,猜燈謎梗係猜中國人既醫學名詞啦。
我試過一夜趕兩場,為了不令第二埸的公主起疑,出十成功力,真係搞到有小許痛楚咖!

嗱,咁您即是提示了答案係中醫學名詞啦?不枉我千辛萬苦套取口供
抽刀斷水
原帖由 沙文 於 2008-3-9 04:36 發表
我試過一夜趕兩場,為了不令第二埸的公主起疑,出十成功力,真係搞到有小許痛楚咖!

嗱,咁您即是提示了答案係中醫學名詞啦?不枉我千辛萬苦套取口供 ...

你身子咁虛,都係要中藥調理一下喇。
沙文
未知師伯有何獨步單方傳授?
抽刀斷水
原帖由 沙文 於 2008-3-9 21:36 發表
未知師伯有何獨步單方傳授?

不用單方……
抽刀斷水
原帖由 抽刀斷水 於 2008-3-7 01:19 發表

此網無人X2,第三次就唔再出喇。

開估:複方

6. 榜眼(二言數學名詞)
沙文
頂,我見老婆spa用嗰啲油成日都係「乜乜複方精油」,仲以為「單方」係醫學名詞,「複方」係美容名詞添

沙文
賬目
Step.King
原帖由 沙文 於 2008-3-9 04:32 發表
曹孟德不能迎回丁夫人,同沙老大嘅情懷亦是遙相呼應。您肯輕手喲我就放心矣,因為您出手其實自傷其身,輕手啲您就冇咁傷。

我怕你劑劑係電腦前面死忍唔肯吐血ja~