逃出魔幻紀
回覆  抽刀斷水
但係多弱智教徒係佢自己話㗎喎, 唔係你睇㗎喎
佢應該係長期實地counted先至有呢個結論㗎 ...
沙文 發表於 2023/3/10 23:29

喺呢個網站,我不嬲都覺得抽水網主最正路,經常睇到佢良心嘅發言,但係有啲位,佢嘅觀點又令我難過,例如攞弱智人士來開玩笑,俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。
香港政府都有弱智人士服務機構幫助呢啲弱勢者,弱智人士嘅家長都自發組織聯盟互相幫助,但係點解網主要踩佢哋呢?我雖然冇了解過教會用乜嘢甄選方法去判別邊種弱智人士可以領洗,但係見到弱智人士受到幫助,成為我嘅兄弟姊妹,共沐主恩,我都非常開心。

「凡不隨從惡人的計謀,不插足於罪人的道路,不參與譏諷者的席位,而專心愛好上主法律的,和晝夜默思上主誡命的,像這樣的人才是有福的!」(聖詠集1:1-2)所以物以類聚人以群分,我係唔會參與譏諷者的席位嘅。
沙文
係呀我都好反對攞弱智人士來開玩笑, 我從來都係嚴肅處理㗎
我好支持弱智人士有權信主,  probably係最有權添
beebeechan
到時我1德納賣L曬全副身家, 佢即刻拉開我褲鏈含住由頭舐到袋, "老公你快啲硬返喇" ...
沙文 發表於 2023/3/10 23:58

你都仲有良知, 係「良心發言」唔係一個德納賣咗老婆
沙文
你都仲有良知, 唔係一個德納賣咗老婆
beebeechan 發表於 2023/3/10 08:05

佢咁辛苦搵錢養我, 點捨得賣
旁觀者
專心愛好上主法律的,和晝夜默思上主誡命的,像這樣的人才是有福的
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/11 00:00

你有「專心愛好上主法律」咩?
    為啥叫你借錢,你唔肯。叫你講個地圵,你又唔肯?
beebeechan
佢咁辛苦搵錢養我, 點捨得賣
沙文 發表於 2023/3/11 00:06

養你唔難, 你食得幾多
成日炒股, 輸多嬴少, 嬴就嬴粒糖輸時輸間廠, 呢樣先弊家火
沙文
咁咪係囉, 冇咗佢, 我搵碌竹補倉咩
天主賜佢畀我, 但係又冇回報喎, 我都唔好意思
beebeechan
到時我1德納賣L曬全副身家, 佢即刻拉開我褲鏈含住由頭舐到袋, "老公你快啲硬返喇" ...
沙文 發表於 2023/3/10 23:58

要做哂全套先硬得起, 你都幾反應遲鈍
我老婆一哄埋嚟就硬
沙文
會唔會敏感得滯呀
beebeechan
會唔會敏感得滯呀
沙文 發表於 2023/3/11 00:22

或者係我嗰件索過你嗰件好多呢
leefeng
「凡不隨從惡人的計謀,不插足於罪人的道路,不參與譏諷者的席位,而專心愛好上主法律的,和晝夜默思上主誡命的,像這樣的人才是有福的!」(聖詠集1:1-2)所以物以類聚人以群分,我係唔會參與譏諷者的席位嘅。

基督教徒最叻就是把別人的說話意思扭曲,然後扮道貌岸然的偽善者去指指點點!
呢度冇人譏諷真是有缺陷的人。
但弱智到會信一個邪惡的「耶禍華耶穌馬利亞」的基督教,就必須要接受自己的確係弱智,懂不?
連這樣簡單的言詞都唔暁睇?
好難唔奠定信了基督教的人的確係比正常人類弱智!

.
beebeechan
咁咪係囉, 冇咗佢, 我搵碌竹補倉咩
天主賜佢畀我, 但係又冇回報喎, 我都唔好意思 ...
沙文 發表於 2023/3/11 00:13

你早以身相許哩..
啲精幾億幾億咁過數俾佢

下次加多幾錢愛心嚟䟴佢
沙文
回覆 151# leefeng

乜您真係有睇佢講乜L嘢?
佩服佩服
我就冇心機睇
原來佢係講畁您聽嘅,怪之得咁好心機
leefeng
喺呢個網站,我不嬲都覺得抽水網主最正路,經常睇到佢良心嘅發言,但係有啲位,佢嘅觀點又令我難過,例如 ...

你不是四處傳銷大賣基督教說:所有人都是按照上帝的形象造的嗎?
咁,你們個天主究竟是不是也是「殘疾人」? 「弱智人」?
用下你個自稱高智慧的基督教腦來回應一下,
不要傳教廢經文copy cat 就天下無敵,用正常人類思維來回答就無能為力?

.
leefeng
回覆  leefeng

乜您真係有睇佢講乜L嘢?
佩服佩服
我就冇心機睇
原來佢係講畁您聽嘅,怪之得咁好心機 ...
沙文 發表於 2023/3/11 00:57

傳教廢經文唔會嘥時間去睇,
只睇佢想噙乜春,然後去反駁佢啲膠論,以免佢誤導正常人類!

.
沙文
我就係覺得要分別兩者好L嘥心機。
佢又唔識be considerate用唔同色顯示,咁先乞人憎
leefeng
俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。

我們亦感覺同見到,呀,不是,而是“肯定”你逃出魔幻紀 贊成「基督教」屠殺印弟安人,
引八國聯軍入中國屠殺中國人和強姦婦女,去印度殺印度人迫人信基督教。

你 逃出魔幻紀 亦贊成「基督教」強奸細路仔,虐殺原住民孩子,虐殺孤兒院的孤兒,販賣嬰兒謀財,強姦婦女,不肯服從的【殺】!
   你逃出魔幻紀 不但贊成「基督教」殺人滅族性侵斂財,更贊成延續這種邪教的惡行去害更多的人,所以你拼命四處去傳教!

點解你冇面回答我的提問?
龜縮在你個殘疾弱智的耶穌背後做乜?冇面見人?

.
leefeng
我就係覺得要分別兩者好L嘥心機。
佢又唔識be considerate用唔同色顯示,咁先乞人憎 ...
沙文 發表於 2023/3/11 01:20

佢噙既野有一種魅力,令人有爆棚的反基慾望和衝動!

.
beebeechan
基督教徒最叻就是把別人的說話意思扭曲,然後扮道貌岸然的偽善者去指指點點!
.
呢度冇人譏諷真是有缺陷的人。
leefeng 發表於 2023/3/11 00:48

我好少屌人, 呢舖唔屌鳩你我不快。

呢到邊個成日貼啲殘障人, 天生有缺陷人既相出嚟 既呢?
旁觀者
我好少屌人, 呢舖唔屌鳩你我不快。
beebeechan 發表於 2023/3/11 01:48

「神父」就喜歡屌 B仔!