沙文
回覆 159# beebeechan

上面嗰張唔係天生殘障人, american horror story 劇照嚟㗎, actress: Sarah Paulson

leefeng
俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。

逃出魔幻紀 發表於 2023/3/11 00:00

蝦,你忽然提醒我,好似蘇聯人係信耶穌教啵?
你死啦,你又在提醒一宗中國人被耶穌教屠殺的事實,
證明信耶穌教的蘇聯人屠殺亞洲東北30萬大清同中國國民嘅事!
原來你真是臥底反基?

.
上流寄生族
我好少屌人, 呢舖唔屌鳩你我不快。

呢到邊個成日貼啲殘障人, 天生有缺憾人既相出嚟 既呢? ...
beebeechan 發表於 2023/3/11 01:48
可能因你性无能。
leefeng
回覆  beebeechan

上面嗰張唔係天生殘障人, american horror story 劇照嚟㗎, actress: Sarah Paulson

...
沙文 發表於 2023/3/11 02:07

哈哈,Sorry,多謝指正,求其網上揾既!
beebeechan
回覆  beebeechan

...
沙文 發表於 2023/3/11 02:07

佢leefeng成日賴屎, 唔跟得咁多
leefeng
我好少屌人, 呢舖唔屌鳩你我不快。

呢到邊個成日貼啲殘障人, 天生有缺陷人既相出嚟 既呢? ...
beebeechan 發表於 2023/3/11 01:48

係囉,唔知邊個智障同襟基督教徒說:所有人都是按照上帝的形象造的嗎?
你在屌鳩你自己?

更奇的是,actress: Sarah Paulson 又肯扮演殘障人, 天生有缺陷的人,
佢地是不是覺得【所有人都是按照上帝的形象造的】是一個HORROR STORY呢?
你要不要屌鳩埋Sarah Paulson? ? ?

你又學逃出魔幻紀扮道德偽善人士?

.
抽刀斷水
喺呢個網站,我不嬲都覺得抽水網主最正路,經常睇到佢良心嘅發言,但係有啲位,佢嘅觀點又令我難過,例如 ...

你引述沙文既言論,然後話我「攞弱智人士來開玩笑」?定係你响我其他留言中覺得我有咁做過?不妨引述出來,而唔係引述他人言論而把它塞進我的口中。
leefeng
佢leefeng成日賴屎, 唔跟得咁多
beebeechan 發表於 2023/3/11 02:16

賴屎都好過你們兄弟倆食屎,對不?
你們天天在喂自己食屎【所有人都是按照上帝的形象造的】
你在屌鳩你自己?
記得順便屌鳩埋你弟兄逃出魔幻紀呀!

.
抽刀斷水
抽水唔識, 因為佢唔似你讀經咁多嘛
佢唔知保祿都曾經係「敵基督反基架啦」...而且唔係得把口講,
後來咪又 ...
beebeechan 發表於 2023/3/10 23:49

你講緊掃羅變保祿既故仔?你唔好以為我搞呢個網站,一啲經文基礎都無先得格,沙文都教咗我好多架,我真係慕道者黎架。

分別在於,我唔會輕易將創作作品當成事實咁睇之嘛。
beebeechan
分別在於,我唔會輕易將創作作品當成事實咁睇之嘛。
抽刀斷水 發表於 2023/3/11 02:34

有啲人話耶穌唔係歷史人物, 咁保祿係咪呢?
保祿...是創作。。。或是記載
沙文
你引述沙文既言論,然後話我「攞弱智人士來開玩笑」?定係你响我其他留言中覺得我有咁做過?不妨引 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/10 10:30

我頂你個肺你咩意思呀? 我有「攞弱智人士來開玩笑」咩?
抽刀斷水
我頂你個肺你咩意思呀? 我有「攞弱智人士來開玩笑」咩?
沙文 發表於 2023/3/11 03:33

「逃版友引述沙文既言論」,『然後話我「攞弱智人士來開玩笑」』,兩句都係事實陳述,期間我完全無對沙文你有或無攞弱智人士來開玩笑作出判斷。
抽刀斷水
有啲人話耶穌唔係歷史人物, 咁保祿係咪呢?
保祿...是創作。。。或是記載 ...
beebeechan 發表於 2023/3/11 02:39

有啲野,係創作mix記載,例如三國演義。
沙文
驟眼睇你好似implying沙文既言論係攞弱智人士來開玩笑,
麻煩你再次澄清下, 沙文有冇咁L樣做
抽刀斷水
回覆 174# 沙文

之前我就無對你既相關言論有任何判斷既,但依家睇落你真係無攞弱智人士來開玩笑喎。
抽刀斷水
有啲用語,言者無心,聽者有意,有啲疾病會被人拿來罵人,例如發神經、痴線、低能、廢人,弱智也是其中之一。

後來,就有啲人發明啲比較翹口既名詞來代替,等大家唔好咁順口咁講出黎,如精神異常、智力障礙、殘疾人士。

我就比較有興趣探討基督教與精神異常既關係,不過,對於信奉基督教人士當中屬於智力障礙的佔比,也是近日本網的熱門話題。
上流寄生族
有啲用語,言者無心,聽者有意,有啲疾病會被人拿來罵人,例如發神經、痴線、低能、廢人也是其中之一 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/11 13:10
真信者
耶【也】
上流寄生族
(1)
我現在有時沒有宗教信仰,不信觀音也不信耶穌,沒有神跟我同行。

(2)
我現在有時沒有宗教信仰,有時信法輪功,有時信到亂晒大籠,唔知信野好。
哈佛專家 發表於 2023/3/8 23:55
信我,神经病,
比晒你d钱比我,

比埋你个肉体
沙文
我就比較有興趣探討基督教與精神異常既關係,不過,對於信奉基督教人士當中屬於智力障礙的佔比,也是近日本網的熱門話題。

抽刀斷水 發表於 2023/3/10 21:10

我就比較有興趣探討教友透露教會入邊有好多智力障礙教友,咁其餘很少的係咩教友?
我明白用顔色話人亦都被視為inappropriate. 但係話人白應該ok卦,好似經書都有話: 他的衣服潔白如光。
所以,其餘很少的教友,應該係有領導地位。會唔係White Chief?
leefeng
喺呢個網站,我不嬲都覺得抽水網主最正路,經常睇到佢良心嘅發言,但係有啲位,佢嘅觀點又令我難過,例如攞弱智人士來開玩笑,俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。

你才是讚好你們【蘇聯基督教徒】屠殺滿州同中國人三十萬同胞咁L冷血?

我係反基既,所以任何人用邏輯黎分析,
我係絕對冇可能贊成【蘇聯“基督教徒”】屠殺我們的中國同胞嘅!

反而你基督徒逃出魔幻紀,同你們所有基督教會教徒散播的仇中言論就十分之可疑?
甚至可以確定你逃出魔幻紀 一定是以色列的間諜在澳門和香港做臥底!

你們基督教徒一信了基督教就開始在耶路撒冷的哭牆發誓要為以色列的基督教耶穌屠殺中國人?
你逃出魔幻紀心腸之冷血毒辣,究竟是學耶祸華吖?或是學耶穌同馬利亞呢?

玩完滅世滅族,又玩性零強姦受孕,生件黑暴耶穌出來,
黙示你們基督教徒在中國做間諜臥底,
去密謀屠殺中國人和異見異教者,有冇咁既事,還不快快招供!

.