沙文
回覆 20# 逃出魔幻紀
我會留意breaking news.How do I know it is you?

“據警方消息透露,因extractor tension 冇適當adjusted而jam彈,當場擊斃的基督徒唔識字”,就梗係您嘞。

Extractor Tension Gauge
抽刀斷水
回覆  逃出魔幻紀

抽刀亦都冇錯,實不相瞞,我已暗暗許下心願,若果抽刀信主,我亦一定獻身信主。
沙文 發表於 2023/3/29 09:37

是愛還是責任?
沙文
I have been looking up to you my whole life.
抽刀斷水
回覆  抽刀斷水

就住就未必引到高潮出來:
高潮就係,eventually佢哋同某作家筆下的某人物一様講咁嘅嘢:  ...
沙文 發表於 2023/3/29 00:23

成鬼日掛住要高潮,依家興edging架。

Edging & Orgasm Control: Benefits, 5 Ways to Do It & Why It Works (healthline.com)
沙文
回覆 24# 抽刀斷水
好似即是密宗的“明點不洩”。要請教哈佛先得。
逃出魔幻紀
回覆  逃出魔幻紀
我會留意breaking news.How do I know it is you?

“據警方消息透露,因extractor tens ...
沙文 發表於 2023/3/29 10:08

話時話,唔知點解長槍極少jam彈,我印象中未試過,照計同曲尺原理差唔多,我都唔知點解,又冇問過專家。
啱啱睇咗條校園6死槍擊片,嗰槍手真係完全唔掂,企喺窗口中間射擊,直接俾警察辣低,就算佢係專家,玩鈎玩泥膠沙紙點叻都好,淨係識殺啲手無寸鐵嘅人,一到駁火就玩完,唔知佢有冇袋住張高級證書攞嚟回憶呢?
沙文
態度唔好唔教您
逃出魔幻紀
態度唔好唔教您
沙文 發表於 2023/3/29 11:01

小氣吖你
抽刀斷水
回覆  抽刀斷水
好似即是密宗的“”。要請教哈佛先得。
沙文 發表於 2023/3/29 10:38

你好引唔引,引述埋啲真佛宗蓮生活佛,哈版友實鬧鬼你。
沙文
唔怕啦,又唔係未畀人鬧過。
其實今次這個topic係您感興趣的,我曾經諗過好唔好叫做“閹神父與2nd Amendment”

以陳大媽的theory, 教會規定神父有J,備而不用,咁先算威。

咁社會上應該好似美國佬咁,人人有槍但備而不用,咁先真係偉大。佢而家根本唔準您有槍,咁您冇開槍打死人都唔馨香啫。right?
抽刀斷水
咪就係囉,核乜鬼野不擴散丫,實行個個國家都有核彈,人人有掣撳,咁先至威水。
beebeechan
咪就係囉,核乜鬼野不擴散丫,實行個個國家都有核彈,人人有掣撳,咁先至威水。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/29 11:45

咁即係美加都唔好有鎗械管制, 人人有鎗, 咁就唔怕傻佬鎗擊, 到時同你駁火, 死過。
沙文
現時全球民航政策係:有槍不准搭飛機
若果改為冇槍不准搭飛機,911就唔會發生
沙文
貴國平民擁槍世界第3,傷港人應爭取融入國家發展大局。(追溯到2014年開始)

加拿大排13遠遠落後貴國,不值一提
https://www.smallarmssurvey.org/sites/default/files/resources/SAS-BP-Civilian-Firearms-Numbers.pdf
beebeechan
貴國平民擁槍世界第3,傷港人應爭取融入國家發展大局。(追溯到2014年開始)

加拿大排13遠遠落後貴國, ...
沙文 發表於 2023/3/29 22:00

你潛水燒鎗係有啲專業, 叻叻
不過在其他方面就麻麻地勒

睇統計數據要醒啲
中國人口多, 數人頭梗係乜都多。
計人口中有幾多鎗枝就排第3。
咁計係唔準既

用每100人中有幾多枝鎗...就排121

加拿大係no 5

美國唔使查..係第1
beebeechan

習帝點會俾民間有咁多鎗? 不合邏輯
沙文
你潛水燒鎗係有啲專業, 叻叻
不過在其他方面就麻麻地勒

睇統計數據要醒啲
中國人口多, 數人頭梗係乜都多 ...
beebeechan 發表於 2023/3/29 06:29

貴國天主教徒5百萬,算係多定少
beebeechan
貴國天主教徒5百萬,算係多定少
沙文 2023/3/29 22:53 提交

500萬放入14億中,當然少
可傳福音空間相當大。
可惜….要在地下傳
沙文
屌又話乜都多?毋忘初心。當初貴教都係靠搞到君士坦丁信耶穌,自此福傳如日中天。
照辦煮碗咪得咯
沙文
睇貴教歷史就知魔幻紀嘅concept係錯嘅。
在本網,搞掂抽刀就可令潛水友信主。
正如從前君士坦丁一信,福傳就掂過碌蔗。
此所謂以銅為鏡正衣冠,以人為鏡明得失,以古為鏡知興替。

我以為我讀書不多,原來貴教徒仲少過我。