哈佛專家
leefeng 都係精神病患者,鑑定完畢。leefeng 有可能患上斯德哥爾摩症候群,可能還有其他精神病症。謝謝。
beebeechan
水腦症
leefeng
leefeng 都係精神病患者,鑑定完畢。leefeng 有可能患上斯德哥爾摩症候群,可能還有其他精神病症。謝謝。 ...
哈佛專家 發表於 2023/9/5 00:29

你怕在精神病,反共產黨路上孤獨想揾人陪,有兩個可以陪你:bbchan, jimmychauck
你憎共產黨可以聯同佢地去示威,遊行,打廢老。
我本人不是共產黨,你揾錯對象了!
我最後在此敬告你,你有精神病係你既事,咪挑釁我,我係抽刀版主叫大家就住你,才忍你再忍你,你不要一次又一次再扮癲亂發廢文!
jimmychauck

若非水腦精神病,點會自己唔係中國人,一日到黑就話人賣國賊?
leefeng
若非水腦精神癨病,點會自己唔係中國人,一日到黑就話人賣國賊?
jimmychauck 發表於 2023/9/5 01:27

去問下公安和全香港人基督徒黃絲是否賣國賊?
你除了躱在此處發噙風,根本唔敢出去大大聲講!
既然咁正義,可以干涉中國內政,又會四圍被人罵?被人趕?

jimmychauck
回覆 5# leefeng

答左#117 同#156先啦,又洗版做乜?
beebeechan
你除了躱在此處發噙風,根本唔敢出去大大聲講!
既然咁正義 ...
leefeng 發表於 2023/9/5 01:46

jim某在此是「躲」,, 咁你係咪「篱」??

黑暴期間你有無去銅鑼灣, 旺角, 金鐘打曱甴?

今日你就嚟扮威?
leefeng
回覆  leefeng

答左#117 同#156先啦,又洗版做乜?
jimmychauck 發表於 2023/9/5 02:16

唔使答啦,基督教黃絲係賣國賊,最大果幾隻,一是做監犯,一是做逃犯!
基督教徒黃絲干涉中國內政,死罪,準備上路吧啦!
leefeng
beebeechan 發表於 2023/9/5 02:23

基督教黃絲幫基督教黃絲,監犯逃犯你是旦揀一樣啦!兩兄弟齊上齊落,齊齊上路,好行㚒唔送咯!
leefeng

黑暴期間你有無去銅鑼灣, 旺角, 金鐘打曱甴?

今日你就嚟扮威? ...
beebeechan 發表於 2023/9/5 02:23

你都認同Jim是曱甴?
jimmychauck
回覆 10# leefeng

人地認同嘅野你又從來有認同過咩?大發現咁?
王毅就冇講過基督教唔可以說三道四,只不過話你呢啲外國人就請勿干涉中國內政,你呢啲有分裂中國前科嘅外國人請自重收收口。
leefeng
回覆  leefeng

人地認同嘅野你又從來有認同過咩?大發現咁?
王毅就冇講過基督教唔可以說三道四,只不過 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/5 03:45

曱甴只是昆蟲或畜生,不是中國人,亦冇資格對中國的內政說三道四!

jimmychauck
回覆 12# leefeng

一再否認港共政府巴不得我係中國人嘅事實,你到底係咪企共產黨對面?夠唔夠膽向共產黨提出要求叫佢取消我中國藉?
事實無力反駁亦無力承認嘅癈物粉紅,好心就唔好出黎水腦精神病幫共產黨丟架。
抽刀斷水
【網主註:唔該你地將討論主題與「基督宗教」有關,否則就係離題架喇,仲有留意一下唔好人身攻擊,麻煩哂喇咁多位大佬】

參看:版規總則基督宗教子版版規
哈佛專家
leefeng 同寄生蟲真係有問題喎,唔見站長處理。
抽刀斷水
其實人類係按照天主的形象和樣式被創造出黎既,所以每個人都係有問題架。

我有問題,你又有問題,佢都有問題~~
jimmychauck
離題可否移到閒聊?
另外非人格化算唔算人身攻擊?
假設所有基督徒均"黑暴"算唔算人身攻擊?
假設所有基督徒均腦殘算唔算人身攻擊?
抽刀斷水
回覆 17# jimmychauck

勸喻下先啦,執法人員唔夠呀無budget請人。
旁觀者
其實人類係按照天主的形象和樣式被創造出黎既,所以每個人都係有問題架。
抽刀斷水 發表於 2023/9/5 11:59

最大問題係"天主".
旁觀者
假設所有基督徒均"黑暴"算唔算人身攻擊?
假設所有基督徒均腦殘算唔算人身攻擊?
jimmychauck 發表於 2023/9/5 14:52

「乜Q都唔識」、「夫汝叻叻豚」算唔算人身攻擊?