哈佛專家

旁觀爺爺係一名同性戀者,因為童年受到牧師或神父的性侵犯,被插入窿,因此懷恨在心,經常對上帝,耶穌及基督徒開口閉口插入擂漿棍。旁觀者爺爺實際係人渣一個。

鑑定完畢。
旁觀者
你又在發神經,若你爺爺係同性戀者,直接用生命之根插入「上帝」,耶穌及基督徒屎窟窿,使用擂漿棍﹖
beebeechan
你又在發神經,若你爺爺係同性戀者,直接用生命之根插入「上帝」,耶穌及基督徒屎窟窿,使用擂漿棍﹖ ...
旁觀者 發表於 2024/8/14 04:21

咁你正一冇撚用, 要用棍
leefeng
旁觀爺爺係一名同性戀者,因為童年受到牧師或神父的性侵犯,被插入窿,因此懷恨在心,經常對上帝,耶穌及基 ...
哈佛專家 發表於 2024/8/13 15:42

你叫得佢做爺爺,就是你都自認係佢個孫啦!
阿爺如果俾牧師或神父攪,你「哈狒狒地」應該都會俾牧師或神父插入過你個窿,你一定不會懷恨在心,而且日日等待牧師或神父性臨插你,對不?
所以你「哈狒狒地」的確係人渣中的人渣,你認唔認?

.
哈佛專家

觀爺爺若非同性戀者,就唔會十次發言有八次九次擂漿棍同屎忽窿等字眼去罵人,而且冇其他用詞。觀者何止侮辱所有基督徒,亦有歧視同志嘅嫌疑。

你瘋都傻嘅。你瘋咁中意爺爺,必定都係同性戀者,才會欣賞爺爺嘅用詞風格。

我很少用粗口罵人,所以我係正常嘅。

謝謝。
leefeng
觀爺爺若非同性戀者,就唔會十次發言有八次九次擂漿棍同屎忽窿等字眼去罵人,而且冇其他用詞。觀者何止侮辱 ...
哈佛專家 發表於 2024/8/14 07:29

你「哈狒狒地」的確係傻既,
耶穌係男人,你喜歡耶穌,所以你都係同性戀者。

擂漿棍同屎忽窿係基督教的最愛,也是耶穌的最愛,旁觀者只是講事實,有乜唔妥?

你來解釋一下,如果基督教不愛屎忽窿,點解牧師神父頻頻用佢地支JJ擂漿棍來插幾十萬個小孩的屁股?快啲講啦,大家等住聽!

.
leefeng
我很少用粗口罵人,所以我係正常嘅。

呢版個個都用過粗口罵人,包括果三件耶穌教徒。
所以你「哈狒狒地」係正常嘅。
其他個個都係傻嘅。
哈佛專家

你都傻嘅。你同旁觀者爺爺非親非故,如何會有曖昧關係?

耶穌係聖人。我同耶穌只係父母同子女嘅關係。耶穌對我就好像父母愛子女一樣。你嘅指責唔成立。
哈佛專家

你瘋同旁觀者爺爺果然默認有特殊嘅癖好。大家拍手歡迎佢哋。哈哈。
哈佛專家

所有支持共產黨的人係人渣。你瘋支持共產黨,所以你瘋係人渣中的人渣。講完。
旁觀者
咁你正一冇撚用, 要用棍
beebeechan 發表於 2024/8/14 04:59

用棍,無謂搞臭你爺爺生命之根。
旁觀者
耶穌係聖人。我同耶穌只係父母同子女嘅關係。耶穌對我就好像父母愛子女一樣。你嘅指責唔成立。
哈佛專家 發表於 2024/8/14 09:32

耶穌連個細路都搞,性人就真。你係佢子女,就應該好似個細路咁,剝光豬侍候佢。
係嘞,耶穌叫信徒殺死父母、子女和自殺,你要唔要聽佢支笛﹖
旁觀者
觀者何止侮辱所有基督徒

訓斥邪教鬼徒,何謂侮辱﹖
哈佛專家

基督徒的觀點,所有人皆是天主按天主自己的形象而造的。故人類肖似天主的形象。而且,基督徒努力行善,愛所有人,實行榮神益人。你卻處處侮辱基督徒,難道就係對的嗎?

話你有精神病,你不肯承認。你心理扭曲,應該去睇心理醫生。唔該。
哈佛專家

阿觀果然係心理變態,自己對細路有興趣,就以為耶穌亦對細路有興趣。十足十變態。
beebeechan
用棍,無謂搞臭你爺爺生命之根。
旁觀者 發表於 2024/8/14 21:02

插完變百力滋, 隨即放入口
dior13dior13
回覆 16# beebeechan

入你口噎!
哈佛專家

共產黨係解放前曾經種植鴉片及販賣鴉片。你瘋同阿旁點睇?
上流寄生族
哈佛專家 發表於 2024/8/15 04:17
大xx等等的

leefeng
哈佛專家 發表於 2024/8/15 04:17

係解放前基督教曾經運入販賣鴉片毒害中國人,你哈狒狒地點睇?