匿名
本版有一位相當有恆心的有心人,不斷的扮鬼扮馬,自編自導自演,發泄自己心中的不快...

發泄可以,不過為什麼沒有管理員把有關文章移到發泄區?

(版規第一條:文章及留言內容不可含有挑釁、謾罵的成分)
頤和之內
慈禧太后︰「邊個夠膽挑釁我?? 只有我可以挑釁人,無人可以挑釁我的,
                        那個人梗係唔知死字點寫啦,來人啊,將佢掌咀一百大板!!! 然後終生封咀!」

從此以後,頤和之內,只有慈禧講,沒有人地講......
dye
深有同感

本網網主一向有點那個。(不太管事)
匿名
呢位有心人似乎有精神病,最好去睇下精神科醫生!可能妒忌人家妒忌出病來......
頤和之內
原帖由 Guest from 218.102.72.x 於 2008-3-25 11:19 發表
本版有一位相當有恆心的有心人,不斷的扮鬼扮馬,自編自導自演,發泄自己心中的不快...

發泄可以,不過為什麼沒有管理員把有關文章移到發泄區?

(版規第一條:文章及留言內容不可含有挑釁、謾罵的成分) ...

慈禧太后︰「你都盲0既,我周不時都鍾意挑釁個d下等人,等佢地發憤一點做人,嘿嘿,你咁都睇唔出咩?? 唔係盲都無人信啦!」
頤和之內
原帖由 Guest from 218.102.72.x 於 2008-3-25 12:53 發表
呢位有心人似乎有精神病,最好去睇下精神科醫生!可能妒忌人家妒忌出病來......

慈禧太后︰「我有好多人妒忌我天生麗質、氣派不凡、有權有勢、兼夾人見人愛添,所以有咁多人都攻擊我囉,不招人妒是庸才呀~~ 哈哈,你地真係俾面我呢.....」(起度自言自語中)

大臣們私下說「這個自欺太后真係唔知醜字點寫,仲以為人地之所以討厭佢係全因為妒忌佢,其實佢自己的言論得罪了唔少人先至招惹咁多人討厭呢,唉.........有病的那個人應該係自欺太后就真啦!不過佢唔認自己有病,攪到越黎越嚴重,唉......真係神仙都難救.......」
(大臣三度暈低)

匿名
係呀~
好多無聊垃圾人0係度撒尿...
唔知佢0地係咪天水圍0既居民呢?
天煞孤星
原帖由 Guest from 219.76.189.x 於 2008-3-25 18:28 發表
係呀~
好多無聊垃圾人0係度撒尿...
唔知佢0地係咪天水圍0既居民呢?

邊個做埋d核突野? 快快捉佢上黎!!!!
我要罰佢千五蚊!

天煞孤星
原帖由 頤和之內 於 2008-3-25 13:13 發表

慈禧太后︰「我有好多人妒忌我天生麗質、氣派不凡、有權有勢、兼夾人見人愛添,所以有咁多人都攻擊我囉,不招人妒是庸才呀~~ 哈哈,你地真係俾面我呢.....」(起度自言自語中)

大臣們私下說「這個自欺太后真係唔知醜 ...

慈禧太后?? 邊個係慈禧太后啊?? 我唔識佢啊
(都怪我讀得書少啦,唔明佢地講邊個呢......)
頤和之內
哈哈哈哈,
天水圍?
低等動物,
我最睇唔起哩亭人。

只有我,先係高高在上,
我 IQ 永遠係爆焩!
頤和之內
你大胆!
(激親、喘氣中)你....你.....
竟然....竟然......連我都唔識?
想死丫?
(激到暈低)
天煞孤星
原帖由 頤和之內 於 2008-3-26 00:40 發表
你大胆!
(激親、喘氣中)你....你.....
竟然....竟然......連我都唔識?
想死丫?
(激到暈低)

咁易就被人激到暈低,好易變痴線,你都係盡早睇心理醫生啦
匿名
?SHIT :@ :@ :@
匿名
原帖由 頤和之內 於 2008-3-25 11:59 發表
慈禧太后︰「邊個夠膽挑釁我?? 只有我可以挑釁人,無人可以挑釁我的,
                        那個人梗係唔知死字點寫啦,來人啊,將佢掌咀一百大板!!! 然後終生封咀!」

從此以後,頤和之內,只有慈禧講,沒有人地講.. ...

唔明