M2
搶 手 下 載   港 女 至 寶
是 日 upload : 小 男 人 夜 歸 申 請 表

香 港 有 如 此 怕 老 婆 或 女 朋 友 的 小 男 人 嗎 ? 網 民 JL04 日 前 把 一 份 「 夜 歸 申 請 表 」 範 本 在 網 上 公 開 , 供 有 需 要 者 使 用 。 這 申 請 表 只 供 丈 夫 或 男 朋 友 填 寫 , 申 請 人 需 填 上 當 晚 前 往 之 場 所 及 與 甚 麼 異 性 見 面 等 資 料 , 並 保 證 全 程 開  手 提 電 話 不 會 關 機 。
申 請 由 女 方 審 批 , 女 方 可 決 定 最 高 酒 精 攝 取 量 及 歸 家 時 間 , 並 保 留 因 申 請 人 夜 歸 而 無 理 發 脾 氣 的 權 利 。 申 請 人 若 逾 時 不 歸 , 自 願 露 宿 街 頭 , 在 公 園 長   街 。 丁 丁 看 到 這 表 格 如 獲 至 寶 , 立 即 表 示 要 下 載 「 迫 男 朋 友 填 番 張 先 。 」 Vincent 不 知 講 真 還 是 說 笑 , 無 奈 地 說 : 「 我 次 次 都 係 填 呢 張 。 」 有 人 說 應 同 時 訂 立 罰 款 機 制 , 只 是 填 份 表 格 未 必 有 效 令 老 公 依 時 回 家 。

老大,啱用嘛?
沙文
我自己一早有啦:
http://forum.hkudb.com/post66899-1.html

thanks anyway

Step.King
沙老大  小弟為你難過
但...你地可唔可以唔好再post 呢d野出離呀?...
唔係...小弟...小弟...怕會...步你後塵...
皆因小弟女朋友近日頗關心老大你的文章 小弟恐會成為下一個....

老大....嗚嗚嗚 ... 你要救救史仔~~
沙文
原帖由 Step.King 於 2007-3-5 22:42 發表
沙老大  小弟為你難過
但...你地可唔可以唔好再post 呢d野出離呀?...
唔係...小弟...小弟...怕會...步你後塵...
皆因小弟女朋友近日頗關心老大你的文章 小弟恐會成為下一個....

老大....嗚嗚嗚 ... 你要救救史仔~~ ...
將佢交俾我啦........
Step.King
原帖由 沙文 於 2007-3-6 15:11 發表
將佢交俾我啦........

現在老大你一心二用已經"力不從心"
加上七大秘密  已經心力交瘁
再多一用 只怕老大你有性命之憂播
為左老大你性命著想  我還是獨力承擔好了

老大你都係收心養性啦  岳不群都宮左啦  你仲要離仲乜鬼野丫

沙文
原帖由 Step.King 於 2007-3-6 07:26 發表

現在老大你一心二用已經"力不從心"
加上七大秘密  已經心力交瘁
再多一用 只怕老大你有性命之憂播
為左老大你性命著想  我還是獨力承擔好了

老大你都係收心養性啦  岳不群都宮左啦  你仲要離仲乜鬼野 ...
乜您唔係好想我死既咩?
Step.King
原帖由 沙文 於 2007-3-7 13:20 發表
乜您唔係好想我死既咩?

我都又點會咁不孝想師父你死呢~
我只係唔想師父你咁寂寞jey

老大你死左 咁到時到我好寂寞ga la~

sum910
火都黎呀! 港女真係越黎越過份?
當男朋友.丈夫係狗/定係奴隸?
Step.King
原帖由 sum910 於 2007-3-22 12:03 發表
火都黎呀! 港女真係越黎越過份?
當男朋友.丈夫係狗/定係奴隸?

SUM 兄  你又唔駛太激動  其實呢D可以看成男女相處的情趣
只要你喜歡一個人 就不會介意這些行徑
我不是說這種行徑是正確  但很多時是一個願打一個願捱  雙方都樂於此道而已