訪客得得b
小女剛獲派基教中學 好開心呀我

我得閒就要幫她買定本聖經 作為課本之用

真係諗起都好撚興奮
匿名
原帖由 訪客得得b 於 2008-7-10 18:23 發表

真係諗起都好撚興奮

何必咁委屈喇。。。。跨區入黎元朗讀喇﹐天水圍大撚把學校﹐驚你唔撚讀。。。。
訪客得得b
原帖由 Guest from 221.124.238.x 於 2008-7-10 20:08 發表

何必咁委屈喇。。。。跨區入黎元朗讀喇﹐天水圍大撚把學校﹐驚你唔撚讀。。。。

唉 阿未註冊哥 你有所不知喇 我吾去得元朗架 眥因以前少不經事  所托非人
跟條大炮和在元朗 天水圍一帶搞革命  最後無疾而終 而家患上左創傷後遺症  
而家都不想去元朗架
HTBROKE1
「弓起」樓主~~

ANYWAY有冇慶祝活動咁話呢??HELL~~有冇高興到喊??

現在本人向宇宙全部神明發出祈禱通信一則:

「CALLING各神明大佬,要求近接祝福支援,詳情:保佑『訪客得得b』家小蘿莉好運,免受基督膠教影響成長健康,OVER~~
訪客得得b
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-10 23:30 發表
「弓起」樓主~~

ANYWAY有冇慶祝活動咁話呢??HELL~~有冇高興到喊??

現在本人向宇宙全部神明發出祈禱通信一則:

「CALLING各神明大佬,要求近接祝福支援,詳情:保佑『訪客得得b』家小蘿莉好運,免受基督膠教影 ...

小女受我教化多年 基教邪見是絕難入侵她的
怕只怕她跟基同學合不來 更怕她上聖經堂時
忍吾住口把老師車到無地自容 而遭到報復姐
HTBROKE1
原帖由 訪客得得b 於 2008-7-11 00:26 發表

小女受我教化多年 基教邪見是絕難入侵她的
怕只怕她跟基同學合不來 更怕她上聖經堂時
忍吾住口把老師車到無地自容 而遭到報復姐

就是在怕這個  [認真]
eili
互相对立
互相对抗
引起争吵
到某个程度会失去理智、失去自控能力

Jennifer
咁你叫佢小心d...正所謂「小不忍則亂大謀」。名校咁難入,為左佢自己嘅將來,
佢都應該乖乖地讀呢幾年書啦...
HTBROKE1
原帖由 eili 於 2008-7-11 04:47 發表
互相对立
互相对抗
引起争吵
到某个程度会失去理智、失去自控能力

戰爭就是這樣開始的......

但既然知道是有害的東西,為什麼要接受???

比喻吸毒有害,你班fd逼你食,難道要因為避免爭吵而不對抗嗎??
Step.King
原帖由 訪客得得b 於 2008-7-10 20:18 發表

唉 阿未註冊哥 你有所不知喇 我吾去得元朗架 眥因以前少不經事  所托非人
跟條大炮和在元朗 天水圍一帶搞革命  最後無疾而終 而家患上左創傷後遺症  
而家都不想去元朗架 ...

b sir 你唔通唔驚你囡囡幫你搵個基基的 "成龍快婿" ???
沙文
計我話讀埋啲咁嘅衰學校不如唔好讀書,早啲出鋪頭幫手好過。

讀大秦景教學校出身嘅,您估真係好馨香咩?講出黎都唔好听,有辱門楣啦,家門不幸。將來嫁都嫁得冇咁好
訪客得得b
原帖由 Step.King 於 2008-7-11 16:46 發表

b sir 你唔通唔驚你囡囡幫你搵個基基的 "成龍快婿" ???

我都吾憎基基的 我只覺佢地拜錯神 可惜左d咁解之嘛
訪客得得b
原帖由 沙文 於 2008-7-11 17:00 發表
計我話讀埋啲咁嘅衰學校不如唔好讀書,早啲出鋪頭幫手好過。

讀大秦景教學校出身嘅,您估真係好馨香咩?講出黎都唔好听,有辱門楣啦,家門不幸。將來嫁都嫁得冇咁好 ...

叫左佢吾好讀架啦 佢阿媽都話教佢炒樓 我又可以教佢炒股票
衰女係要群住班同學  去新學校註冊 重話無書讀就要告我 咁無計啦
抽刀斷水
原帖由 訪客得得b 於 2008-7-10 18:23 發表

真係諗起都好撚興奮

開心得你丫。

你打聽清楚用咩聖經版本未呢?要買齊哂既話都可能買得窮你既喎。
prussianz

真係諗起都好撚興奮

真係諗起都好撚興奮  

遲 o的 你 [人中] 會 hi d tim , 你 想 [o五o] hi 都 [o五o] 得 aa,

prussianz
原帖由 Guest from 221.124.238.x 於 2008-7-10 20:08 發表

sorry
失覺 [日西] ,

原來系 飛刀爺,早晨,早上好,
prussianz
原帖由 訪客得得b 於 2008-7-10 20:18 發表

而家都不想去元朗架 ...

sorry , B老師,

無需註冊,飛刀爺 [止月] 來 賞面,我 [京尤] 已經是 非常滿意 ,

sorry again