weakest
咁你就無我心ka la...

回復 55# Jennifer 的帖子
原來妳是這樣"拘小節"ka...真想不到... 但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這些"天賦本錢"怎樣可以幫到抽水嘛...
prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-27 03:03 發表

原來妳是這樣"拘小節"ka...真想不到... 但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這 ...

大 [人老]  !!!!

我 想 對你 有心 都 [o五o] 得laa 大 [人老] !!!!

[/x]=[again] 無相 比 我 [ooo弟] 到 ,

but ,
人地
HT [人白] [人白] [京尤] [O五O] 同 [O尼],
HT [人白] [人白] ,
[/x]=[again] 有相,
[/x]=[again] 影得 [人巨] 鬼 [O甘] [青見] [人子] ,

to the very contrary ,
你 [o尼] ??
你 個 1 張  相 [o尼] ?? aa 大 [人老] , [o甘] 你 [o4] 我 點樣 可以 對你有心laa ?? 大 [人老] !!!!

by the way ,
無你張相機,我 打飛機 都 打 [o五o] 到 tim

抽刀斷水
原帖由 weakest 於 2008-7-27 03:03 發表
原來妳是這樣"拘小節"ka...真想不到... 但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這些"天賦本錢"怎樣可以幫到抽水嘛...

有如斯版友,我實在感恩。
這個家,真的感受到版友間「愛」的存在。在紛亂冷漠的社會,能夠在此找到彼此互助關懷之情,人生美事莫過於此。

經上說:「我們愛,因為弱雞先愛我們。」

願各位版友都能領受這種祝福。
prussianz

原來妳是這樣"拘小節"ka...真想不到... 但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這 ...

wai
[o青见] [人子],

[o甘] , 你[o尼] ??

[o甘] , 你 自己 d 天賦本錢 [o尼] ??

[o甘] , 你 自己 首先 都 要 [日西] 一 下 你 自己 gae 天賦本錢 [o甘] 先 至 公平 [o家] [o麻]

---------

+
你老友 沙大侠 都已经 [日西] [o左] [人巨] 自己 个 d 天賦本錢 =====>>>>

[o甘] ,

你 [/x]=[again] 几时 [日西] 你 自己 个 d 天賦本錢 aa ??

prussianz

但是, 作為關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子, 我自然亦要關心一下珍姐的有乜"天賦本錢", 以及這些"天賦本錢"怎樣可以幫到抽水嘛...

但是, 作為 關心 關心專門喜歡不拘小節的女生的抽水的一份子 的 一份子 ,
我自然亦要關心一下 你 有乜"天賦本錢", 以及這些"天賦本錢"怎樣可以幫到抽水嘛...

prussianz
原帖由 抽刀斷水 於 2008-7-28 12:19 發表

有如斯版友,我實在感恩。
這個家,真的感受到版友間「愛」的存在。在紛亂冷漠的社會,能夠在此找到彼此互助關懷之情,人生美事莫過於此。

經上說:「我們愛,因為弱雞先愛我們。」

願各位版友都能領受 ...

你本 muck 鬼 野 经 lai gaa ?? 性经 aa ??
HTBROKE1
原帖由 prussianz 於 2008-7-28 14:10 發表

你本 muck 鬼 野 经 lai gaa ?? 性经 aa ??

雞經
weakest
唉...你要"飛機相"jar ma...你要o既, 咁我就俾你啦...

咁你用手打, 用腳打, 又或者用碌棍打都ok 啦...又或者你喜歡的, 去鵝頸橋俾人幫你打吓亦可. 你睇吓我幾有你心呢...但係你...
weakest
P仔, 我o既"天賦本錢"咪關心抽水, 並且將人家適當的"天賦本錢"推介俾抽水lor...

但是, 一日啊珍姐唔prove其"天賦本錢", 我的"天賦本錢"亦無用武之地啦, 又點晒俾你睇wor... , 咁就更加幫唔到抽水啦... . 因此, 我對抽水的祝福都係無用ge...所以嘛, 如果要令對抽水的祝福有用的話, 咁就要珍姐先讓我見證一下她的"天賦本錢"啦 事關抽水和其他版友的祝福wor, 珍姐妳的"天賦本錢"係幾咁重要呢...
prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-29 00:46 發表
唉...你要"飛機相"jar ma...你要o既, 咁我就俾你啦...

咁你用手打, 用腳打, 又或者用碌棍打都ok 啦...又或者你喜歡的, 去鵝頸橋俾人幫你打吓亦可.  ...

prussianz
原帖由 weakest 於 2008-7-29 01:10 發表
P仔, 我o既"天賦本錢"咪關心抽水, 並且將人家適當的"天賦本錢"推介俾抽水lor...

但是, 一日啊珍姐唔prove其"天賦本錢", 我的"天賦本錢"亦無用武之地啦, 又點晒俾你睇wor... , 咁就更加幫唔到抽水啦. ...

wai ,
o尼 一排 o甘 熱,不如 [手止] 行 馬 一 [文ii]=[together] 去 游 水 aa,

o甘 o米 muck o野  天賦本錢 都 可以  1  眼 [ooo弟] [日西] !!!!

[[ cough cough ]] i mean : : 你 gae 天賦本錢

HTBROKE1
原帖由 weakest 於 2008-7-29 00:46 發表

咁你用手打, 用腳打, 又或者用碌棍打都ok 啦...又或者你喜歡的, 去鵝頸橋俾人幫你打吓亦可.  ...

艦對空飛彈(VLS)準備,CIWS待命,AWAS雷達誘導,目標"weakest " 飛機,迎擊開始。

;P

逆源
有时间同班基狗谈没有婚前性行为的恋爱,不如研究下 升仙 或者 房中术 好过!
prussianz
原帖由 逆源 於 2008-8-15 08:55 發表
有时间同班基狗谈没有婚前性行为的恋爱,不如研究下 升仙 或者 房中术 好过!

[[[[[支力]]]] 死 都 笑番醒,

:跪拜:
Nomad
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-29 15:53 發表

艦對空飛彈(VLS)準備,CIWS待命,AWAS雷達誘導,目標"weakest " 飛機,迎擊開始。

;P

目標靈活性極高(?)
普遍的雷達誘導導彈恐怕已經不夠用了
請大人發射這支核對空火箭吧!
http://en.wikipedia.org/wiki/AIM-26_Falcon

HTBROKE1
原帖由 Nomad 於 2008-8-15 11:52 發表

目標靈活性極高(?)
普遍的雷達誘導導彈恐怕已經不夠用了
請大人發射這支核對空火箭吧!
http://en.wikipedia.org/wiki/AIM-26_Falcon

h ...

用TLS(戰術高能量雷射)可能更好(精準度高),可惜目前能搭載的平台只有陸上基地,以及搭載試驗中的波音747。

(把飛機燒爛 )
prussianz
原帖由 HTBROKE1 於 2008-7-29 15:53 發表

;P

HT [人白] [人白],

muck 你 [人中]////重 未 死 得 aa ??  

muck 你 [人中]////重 未 [o人系] 同 ``為神癲狂的基督徒"" 戰爭 當中,壯 [列,,,,] 犧牲 [o左]  gae mae ?

muck 你 [人中]////重 未 比          `````為神癲狂的基督徒"" [ 女天] 死  [o左] 你 gae mae ?

http://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=2366&page=1#pid26220

你 都 [o甘] 大 年 記 , 都 系 時間 息勞龜主 gaa laa

prussianz

;P

wai

HT 老 野 //// 老 [父耶] ,VLS , CIWS , AWAS <<<<===== muck 史 來 gaa ??

Nomad
原帖由 prussianz 於 2008-8-17 13:42 發表

wai

HT 老 野 //// 老 [父耶] ,VLS , CIWS , AWAS  

VLS = 垂直發射系統
CIWS = 近迫防衛系統
AWAC = 空中預警系統
Nomad
原帖由 HTBROKE1 於 2008-8-17 10:53 發表

用TLS(戰術高能量雷射)可能更好(精準度高),可惜目前能搭載的平台只有陸上基地,以及搭載試驗中的波音747。

(把飛機燒爛 )

那是...現下處身的學系的壞習慣 - 就只有這種兵器提供(笑)
所以就請你先把它射上去吧(爆)