訪客得得b
近日少見沙文兄貼文 於是私下與他聯絡上 被告知原來他己經信了主  
現正忙於寫入教見証  並托我轉告各網友  不日完成後就會貼出來與大家分享
逆源
沙文 一 才子级的人物 竟然信。。。。。。。
Jom
終於為咗娶四個老婆而信真主阿拉呀?

齊人未必是福呀...
Step.King
原帖由 訪客得得b 於 2008-9-18 17:03 發表
近日少見沙文兄貼文 於是私下與他聯絡上 被告知原來他己經信了主  
現正忙於寫入教見証  並托我轉告各網友  不日完成後就會貼出來與大家分享

不是吧~~~佢原來真係投誠架?
叫佢寫定離教見証啦
ctaya
原帖由 訪客得得b 於 2008-9-18 17:03 發表

誰人信了,誰人不信了,那麽重要嗎?
Login
我可能是局外人不知甚麼回事

但進來的時候感覺他玩的曲線反基異常逼真

原來真的是歸主懷抱
peterchansuper
原帖由 逆源 於 2008-9-18 17:10 發表
沙文 一 才子级的人物 竟然信。。。。。。。

才子級的木屍才可以賺大錢, haha!  
逆源
曲線反基,異常逼真

形容的很抽象
weakest
疏於練武, 被人以#1打倒的惡果???

啊!!!忘了問: 沙老大信那個"主"??為何不見這post 在"基督宗教"一版出現???

Paul_Bard
唔信!
訪客得得b
原帖由 Paul_Bard 於 2008-9-19 00:23 發表
唔信!

如果上星期有人話雷曼兄弟耍執笠  我都吾信架
ctaya
原帖由 Login 於 2008-9-18 22:22 發表
我可能是局外人不知甚麼回事

但進來的時候感覺他玩的曲線反基異常逼真

原來真的是歸主懷抱

他一向都說不會保證將來不歸主。
抽刀斷水
可能...... 是由於他戒煙失敗?
匿名

呢D咪叫中年危機咯﹐沙文呢D年齡層加經濟背景特別容易上吊喇

下個輪到抽刀咯。。。。
Jennifer
邊個"主"先?"煮飯" 個 "煮"?
訪客得得b
原帖由 抽刀斷水 於 2008-9-19 10:29 發表
可能...... 是由於他戒煙失敗?

你聽住我勸佢吾好戒煙架喇  

而家無計啦 等佢寫好份見証再打算啦 我估重精彩過大貓份離教見証
Jom
......原來係咁呀??....

唉,以為戒煙唔成既最差後果都只係死之嘛...點知佢又要立個生不如死既誓....今日賢兄歸阿蘇,他朝不信也相同.相信阿沙兄都會以大局個仔為重,再破門離教刻日可待.
Step.King
原帖由 訪客得得b 於 2008-9-19 15:34 發表

你聽住我勸佢吾好戒煙架喇  

而家無計啦 等佢寫好份見証再打算啦 我估重精彩過大貓份離教見証

我怕佢份見証一出, 本網即被淫審處封頂!
如果沙老大入教傳言屬真, 本人保証, 一定拉小豬丁雙雙重返教會, 以表支持!
抽刀斷水
原帖由 Step.King 於 2008-9-19 16:34 發表

我怕佢份見証一出, 本網即被淫審處封頂!
如果沙老大入教傳言屬真, 本人保証, 一定拉小豬丁雙雙重返教會, 以表支持!

重返教會喎,你估重返立法會呀,要靠你地既支持?
Step.King
這是心靈上支持~~
我早說過為了滅邪教, 我唔介意學李登輝投身賊黨20年~

不過我同沙文係同一副德性, 到時榮華富貴當前, 我亦不排徐會做番個因信稱義的好教徒