lamdragon

有冇辦法,將香港天主基督邪教干政事件告上聯合國?
緊急尋求支援(附圖)
恕我直言,其實我o地迄今只能在圍內講,
一出去外界,例如uwants就被邪教版主delete哂,
現在香港就被邪教統治(治死),
左派為求向全球表明 大陸對香港宗教有自由,
結果一味支持邪教的憎人權特狗,
我地又有乜出路呢?
難道等到個天開眼,賜作惡多端之邪教徒在天災人禍生絕症中hambanglang死清光,
我地香港人&同志幾時才可得救?!
如果世上真有他媽的神佛,呢個世界就唔會咁多慘事啦!

你唔好同我講,同志會否出來一齊幫手,
我同你地講,其實身為同志的我都好鄙視主流的同志,
佢地明知被人欺,都不敢作聲,(主流香港人)
只顧自己有仔溝就算,
根本好少有人肯出路搞同志運動...來來去去都得幾個.

我,已經老了,我為同志界出了不少力,
卻未得以認同,
佢地只識得叫我搞聯誼活動(免費的),
但講到社會運動就在背後向我指手劃腳,
我都好心灰意冷!
Nomad
其實政治而言,香港仍然被視為抗衡共產主義勢力的一個政治體系
所以向國外投拆香港的人權情況,其實用途不大

政教合一的問題,反而可以跟北京政府請願。
prussianz
其實政治而言,香港仍然被視為抗衡共產主義勢力的一個政治體系
所以向國外投拆香港的人權情況,其實用途不大

政教合一的問題,反而可以跟北京政府請願。 ...
Nomad 發表於 2009/1/19 15:40

any strategy ??

ThANKs

please

lamdragon
咁就不如大家告上北京啦.
prussianz
緊急尋求支援(附圖)
左派為求向全球表明 大陸對香 ...
lamdragon 發表於 2009/1/19 14:39

我同你地講,其實身為同志的我都好鄙視主流的同志,
佢地明知被人欺,都不敢作聲,(主流香港人)
只顧自己有仔溝就算,
根本好少有人肯出路搞同志運動...來來去去都得幾個.

o !!! u are////'ARE so special////specio ,

:讚:

.,;==^)

vielen              Dank////Danken !!!

many               ThANKs

prussianz
緊急尋求支援(附圖)

我為同志界出了不少力,
卻未得以 認同,

我 認同 !!!

.,;==^)

vielen      Dank////Danken !!!

many      ThANKs

lamdragon
多謝你,今次得你相助借出高登a/c
都未必得到認同...
而且,反而累你被人罵...sorry!
http://forum7.hkgolden.com/view. ... &highlight_id=0
prussianz
都未必得到認同...
http://forum7.hkgolden.com/view.aspx?message=1548237&page=1&highlight_id=0
lamdragon 發表於 2009/1/20 17:11

it's very o k , to me ,

any way ,

我 都是 不知 羞恥 .,;==^)P

ThANKs

prussianz
都未必得到認同...
http://forum7.hkgolden.com/view.aspx?message=1548237&page=1&highlight_id=0
lamdragon 發表於 2009/1/20 17:11

都未必得到認同...

sowieso///////anyway

überhaupt////anyway////all-the-way

übrigens////by-the-way ,

i 認同 你

ThANKs

lamdragon
多謝你的認同與支持

而其他人又點呢,
且看...
緊急尋求支援(附圖)
lamdragon - 20 分鐘前
lamdragon
工程進行中...
lamdragon

林龍家書2009.2.11-點解我地辛辛苦苦做奴隸 http://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=3313&extra=page%3D1
lamdragon  
三教童
告上聯合國? 沒有什麼可能
告上中國也沒可能? 中國現在不想要亂

但如果要令到世界都知道﹐有一個方法﹐在聯合國部門或某教門口-- 絕食
前提是你必須要有好充份好充份的理由
比如某教借這次事件攻擊同志﹐抹黑同志必定是性變態者、淫亂、破壞社會等等﹐
從而令到同志更難做人、更加要封閉、更被人鄙視等等
兩三天過後不但香港每個人會知道﹐就連聯合國都會開始關注
一些人權組織同志組織都會來插手

這是最終最激烈的第二個方法﹐想清楚﹐有膽量才去做
prussianz
緊急尋求支援(附圖)

林龙 大 [可可]

i have forwarded your very message
+
http://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=3304&page=1#pid42137
[[[[[ 2.15 反對 宗教右翼霸權 大遊行 ]]]]
to
other forums ,
http://hkreporter.com
http://hkheadline.com
http://daydaytalk.com
http://uwants.com

example : :
: :

http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?message=1584075&page=1

ThANKs again

:跪拜:
prussianz

但如果要令到世界都知道﹐有一個方法﹐在聯合國部門或某教門口-- 絕食
比如某教借這次事件攻擊同志﹐抹黑同志必 ...
三教童 發表於 2009/2/11 22:23

your
ideal
idea-l
i-deal .........

.1. very practicably :讚:

.2. copied by me , + , high on my agenda

三教童 师兄

firstly ThANK ye

prussianz

這是最終最激烈的第二個方法﹐想清楚﹐有膽量才去做

三教童 师兄 . 后学 非常 想 想清楚

请指教 ,

请问 , 在你脑海g内 有不有 更详的 部署流程图 ?? or any thing like that ??

sorry , 不 [心xx重] [金建] 中

sorry again

注 ::如 不便 , 可 pm ,

prussianz

后学 建议 你 pm 你的-电邮iD 比我

lamdragon

你的話有見地...

其實係雙線發展,
>>2.15遊行 - 奧賣葛 搞
>>邪教教會門示威 - tommy 仔 曾搞過
以上都係武激方法,
我都係用激方法,不過係用文激,我想告上聯合國.
我應同:對付邪教十字軍,一定用激方法,以暴易暴,以夷制夷.
因為基督天主邪教徒就係作惡多端之罪人.

prussianz
你的話有見地...

其實係雙線發展,
以上都係武激方法,
我應同:對付邪教十字軍,一定用激方法,以暴易暴,以 ...
lamdragon 發表於 2009/2/12 12:54

林龙 大哥

>>>>>>>>> 邪教教會門示威 - tommy 仔 曾搞過

有否上 新闻纸 ????

详情 ?????

ThANK ye sore/////sorely////sorly .,;==^)

prussianz
你的話有見地...

其實係雙線發展,
以上都係武激方法,
我應同:對付邪教十字軍,一定用激方法,以暴易暴,以 ...
lamdragon 發表於 2009/2/12 12:54

我都係用激方法,
不過
係用文激,我想告上聯合國.
我應同:對付邪教十字軍,一定用激方法,以暴易暴,以夷制夷.
因為基督天主邪教徒就係作惡多端之罪人.

林龙大哥 ,

请问 ,

有否想过 : :
: :
  --  如何 搞大 [人巨] ??
  --  如何 搞得 传-[女某].etc g 重视 ??
  --  如何 搞得 聯合國.etc     g 重视 ??