堅決反基督
如題。。。
我死都唔信。。。
咩神咩罪。。。純屬無耻之談。。。
犯左罪信區就可以上天堂,甘天堂豈不是成左監獄?與其同D罪犯系一齊,我不如入地獄,老老實實甘認罪好過,一人做事一人當,與其行屍走肉,不如敢作敢當!
信區去天堂,唔信就落地獄,離個好似系交易多個信仰?
老實講,信區只不過系想穩一個精神的支撑。。。。唉。。可耻。。。。遇到問題就靠自己啦,現實D啦。。。好踩過到關就話神幫你,衰左就話神考驗你。。。。。不如日日買六合彩啦,體下區幾時幫你重好啦。。。。可笑。。。
重有好多好多問題。。。我唔一一講啦,總之基督D人遇到咩問題解析唔到就話神啦。。。真系。。。唉。。你話緣我重信信地。。。神?     我一拳打爆你都得。。。。。
我msn:lamborghiniisxw@hotmail.com
可以就做個FD啦。。。我好中意識FD。。。如果你地唔翻教會覺得好無聊,就加我啦。。。得閑可以行下街加。。。。男女歡迎。。
clive
加入反基吧!又好玩!又新奇!

睇倒基基火滾我就開心!
但而家似弟弟火滾多d, 嘿~~~~~~~
clive
要用愉快的心情面對基基的!
堅決反基督
嗯嗯。。支持支持!
丁丁一族
4# clive
你係唔係貓姐???
匿名
不需激動, 信神的人是正常人.

神是甚麼?
神是比人強的物體, 但"衪"也只是比人強.
clive
6# 丁丁一族
No la ..I am a boy
堅決反基督
有冇人愿意同我做fd啊,系就加我msn啦!
丁丁一族
8# clive
爹親娘親都不及耶和華親?<---睇到呢句我認錯人
clive
I see !
堅決反基督
= =...........................