匿名
梁燕城...超!李天命你吹得佢脹咩?

梁燕城...超!李天命你吹得佢脹咩?

李天命曾用了最狠辣方法在其書上狠批梁燕城,
以為這樣可抺黑使他醜態百出,使他在讀者面前產生負面形象,

點知咁多年來梁燕城的知名度絲毫未受影響。
且比起李天命有過之而無不及!

兼且還上埋電視節目當主持,又發表學術文章。
講真,識梁燕城的人多過識李天命!

李天命看來你的「語理分析」真是「無堅不『吹』」呀!哈哈哈............
劈柴
Yea...i really agree that 梁燕城 is very infamous...
even tough 梁燕城 already 醜態百出....
stupid christians still realize him as a support for christianity...
and he still can 上埋電視節目當主持,又發表"學術"文章...
really 吹脹...
BUT...this just keep making christianity look more stupid...
沙文
梁燕城係乜卵嘢城黎咖?係邊鳩度咖?面積及人口若干呀?

趁住暑假,若然特區護照可免簽証入梁燕城,不如大家組團去遊覽,當係增廣見聞都好嘛
撻Q猛男

沙文>梁燕城好似喺郭富城隔離。

遊客 203.198.103.x>梁城城喺學術界都臭名遠播啦、此人沽名吊譽,喺香港任何聽過佢大名嘅教授學者都會避之則吉、係閣下未知啫!
Jom
梁燕城係乜卵嘢城黎咖?係邊鳩度咖?面積及人口若干呀?

趁住暑假,若然特區護照可免簽証入梁燕城,不如大家組團去遊覽,當係增廣見聞都好嘛 ...
沙文 發表於 2009/6/10 00:28

咁,辜且當梁燕城係個人先啦.若然手持特區護就入佢,衙差同狀棍會唔會咁易罷休架,而且組團入...都好粗獷吓喎...

首先我真係唔知亞水係梁燕城, 不過我估佢應該係男人掛 (因為又燕又城, 都係估估下)

低能兒梁燕城?低能兒李天命!(眾大笑,鼓掌)
網上有人如此標題「低能兒梁燕城」但至今仍未被刪除!

又看看「低能兒李天命」這標題會否被馬上刪除?! ...
Guest from 203.198.103.x 發表於 2009/6/10 18:39

我想一定唔需要刪啦, 因為要以此為鑑, 比人知道而家世代真係正在末落中, 有部份人既品德水平已經到左如斯地步
沙文
5# Jom
冇人叫您入得咁大力嘛,您輕輕力入唔得咩?
沙文
低能兒梁燕城?低能兒李天命!(眾大笑,鼓掌)
網上有人如此標題「低能兒梁燕城」但至今仍未被刪除!

又看看「低能兒李天命」這標題會否被馬上刪除?! ...
Guest from 203.198.103.x 發表於 2009/6/10 02:39
緊係會啦
緊係會啦
沙文 發表於 2009/6/10 22:15

嘩哈哈~~~~~ 又係喎
匿名
梁燕城越比人唱越多人識      
且知名度被大大提高了,
更常與內地學者作學術交流!

李天命今次真係捉蟲!以為可一刀了斷梁燕城,太天真了.............好多嘢唔係邏輯可預料嘅!這是最佳例子!
weakest
個城好多人識ka??
Nomad
>梁燕城越比人唱越多人識      
>且知名度被大大提高了,
>更常與內地學者作學術交流!

原來真有人會將教會當成大學...以為吃宗教飯的,改頭換面就會變成學術專家。
嘛,也有人真的以為He100和He113是兩款不同的東西就是了。
沙文
11# weakest 藉著本世紀最偉大哲學教育家的推介,始漸為人識
匿名
越唱越紅..奈佢唔何!超....力...力..力!..哈哈哈
weakest
13# 沙文

原來如此...反面教材真是可以始漸為人識的...
匿名
回復 1# Guest from 203.198.103.x

救命呀,又見這貼.
匿名
算啦,李天命都係"人" 姐...不要再鬧來鬧去了.
匿名
和氣d啦...
匿名
回復 18# Guest from 121.202.12.x

大家彼此包容啦^^
匿名
李天命批梁燕城一時貪玩???
難道陳國偉批李天命又不可一時貪玩嗎???