沙文
20# Guest from 203.198.233.x

但係有hidden bill,所以都係只有陳國偉鉅著【古今宅墓研究】抵買
8月15日前憑扉頁印花可穫葬一送一優惠
匿名
楊天命契細佬李天命鉅著【古今宅墓研究】抵買
8月15日前憑扉頁印花可穫葬一送一優惠。
沙文
22# Guest from 203.198.233.x
冇錯。
連您都承認陳國偉就係李天命。就真係抵葬一送一
匿名
只一句:李天命嘩眾取寵,只出名於一時,所謂「思方學」其實來來去去「三幅被」專挑人的錯漏,極盡挖苦之能事,此類的所謂哲學...實難登大雅之堂。

李天命已江郎才盡,出得三兩本書根本已經見底。再無新意...從「殺悶思維」一書已表露無遺。讀者人數已大急跌!甚至「殺悶思維」出版不久已有人將書在網上拍賣...!

其受歡迎程度...只要看看舊作的版數和新作的版數對比一下便知,鎖路一直下滑,唯有翻出「奸狡藝術」一書食老本,改少少當修訂又賣貴d,慘得過有傻仔買唧!
沙文
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】永垂不朽
匿名
沙皮狗,你真比我家中的狗還聽話,「跟」到我足...唔錯..唔錯!哈哈...............................................................................................................................................................................................................................
匿名
只要「一回答」就回升到版首...我們永遠都可排版首..咁咪幾好!...唔錯..唔錯!哈哈...............................................................................................................................................................................................................................
匿名
你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!

你同人(辯論),你就按足(理性),對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他(語理分析),還(辯論)了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!
沙文
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】卒仔向後行
匿名
你同人下棋,你就按足棋例,對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他下棋,還下了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!

你同人(辯論),你就按足(理性),對手就可以飛象過河,事急馬行田,卒仔向後行。
如你還規規矩矩的跟他(語理分析),還(辯論)了十年,你就是個傻仔、你就是個白癡!
沙文
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】事急馬行田
dior13dior13
看!

沒料了,反複貼文。。。。
匿名
呵呵...重覆又如何...!吹得我脹咩!

沒料了,重複貼文。。。。
沙文
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】重複貼文
匿名
癲狗命鉅著【癲狗藝術】重複貼文............喎呵呵
dior13dior13
呵呵...重覆又如何...!吹得我脹咩!

沒料了,重複貼文。。。。
Guest from 203.198.233.x 發表於 2009/8/5 19:17

本聊天室禁止灌水、重複發文。
匿名
本聊天室禁止灌水。.

按語理分析..你根本未釐清「灌水」的意思
Jom
...個笑話,笑咗...龍哥,thank you

阿李天命同陳國偉邊個好尐我就唔知嘞,因為呢兩條友無賺過我錢,我都無睇過佢地既書.但如果呢位遊客兄只係重覆咁係度諗住幫陳國偉係網上打擊competitors黎made a noise既話,手法低俗得黎都幾左仔風味,我一向對老共主義都無乜好感,對於無乜好感既野,例如耶教又或者呢類自己搵上門既傻人傻事,不如簡單尐將佢黎fade-out吧啦.

我諗都唔使乜野語理分析嘞,你講/打都唔識,點分析呀?對唔住遊客兄,只係你呢類重覆做無創意又五餅六七魚既灌水post,絕對唔會令人睇你唔起,而係睇你唔到.
匿名
做好男人,是讓身邊所有人開心
做賤男人,只是不想自己太傷心.............你做舞男,,是讓身邊所有人開心
匿名
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】抵買
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】永垂不朽
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】卒仔向後行
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】事急馬行田
陳國偉鉅著【古今宅墓研究】重複貼文

幫陳國偉做宣傳的不是我呀,是(沙皮狗)條忍樣咋!................只係重覆咁係度諗住幫陳國偉,手法低俗得黎都幾左仔風味...鬧得好!(沙皮狗)你聽到未?