抽刀斷水
(高清保存版)
星期二檔案《中女告白》2010.03.02

淚兒
回復 1# 抽刀斷水

米就係 ,某人連單身恩恤金都唔給我們 ,幾無陰公呀
抽刀斷水
回復 2# 淚兒

這類人簡直係無恥、冷血!
Jennifer
唔係得罪,Queenie姐姐做左幾廿年人,而家先黎諗下「付出少少,當送件禮物俾對方,唔好怕蝕底,豪俾你」...咁佢之前嗰幾廿年,係咪要求男友/世界都圍住佢轉架?
Jennifer
講左咁耐,好似冇人開過「擇偶條件」咁?如果香港適婚年齡男女比例真係ok,咁到底佢地想搵咩人呀?
龍井樹
回復 4# Jennifer

做左廿幾年港女終於覺悟掛? 凡事有因果o既....
龍井樹
回復 2# 淚兒

下次你過黎, 我靜靜雞畀你你唔好講番出黎就得.
抽刀斷水
回復 7# 龍井樹

呢D野光明正大,做乜要靜雞雞?!
抽刀斷水
講左咁耐,好似冇人開過「擇偶條件」咁?如果香港適婚年齡男女比例真係ok,咁到底佢地想搵咩人呀? ...
Jennifer 發表於 2010/3/5 00:14

我感到好多女人,在超dry時就無乜要求,到有個男仔出現左,又嫌三嫌四。
(無單打某版友呀,其他人咪誤會

參考以下即興表演:
龍井樹
回復 8# 抽刀斷水

因為有 d 人冇得收會好睇唔開架囉
龍井樹
回復 9# 抽刀斷水

究竟單打邊個? 快招認, 否則大刑侍候!
抽刀斷水
回復  抽刀斷水

因為有 d 人冇得收會好睇唔開架囉
龍井樹 發表於 2010/3/5 10:24

人人都比咪得囉。
龍井樹
回復 12# 抽刀斷水

唔得, 我鄉下習慣, 超過三十歲唔去結婚果 d, 係唔應該收利事架.
抽刀斷水
回復 13# 龍井樹

你邊度鄉下?一時又話鄉下習慣,一時又話自己忽然信教唔派,咁鬼陳振聰呀你。
龍井樹
回復 14# 抽刀斷水

聰聰最鍾意派利事啦, 不過你都係冇份, 聽聞佢鄉下習慣只派畀尐坐大脾o既漂亮女生咁話.
Jennifer
回復 6# 龍井樹

而家先覺悟?d好仔都揀晒「肯付出」嗰d女啦,剩返的「剩男」,咪玩玩下,搞下三角戀嗰d囉...
龍井樹
回復 16# Jennifer

後知後覺, 總好過不知不覺.... 掛? 我都真係唔肯定. 反正青春一去不回頭, 倒不如一頭栽下去就算, 冇眼屎乾淨盲.

d「剩男」點只玩玩下, 仲鍾意螺人派利事畀佢添呀. XD.....
Jennifer
咁而家知都唔算太遲嘅...重點係到底佢地心目中想搵d咩仔囉...
哦...咁剩女都鐘意螺人派利事架....
淚兒
回復 7# 龍井樹

你估得你無給我咩
淚兒
回復 9# 抽刀斷水

點解該片有點像拍戲咁的??
你看看鄭廢聞果片先了~