leefeng
不明白調查委員會只傳召過幾十名受害人作供, 有些又是死無對証, 單方面的供詞...
如何會得出受害人達21.6萬 ...
beebeechan 發表於 2021/10/7 21:35

全世界咁多死無對証, 單方面的供詞,竟然有人一路追踪揭發?

原因是:聖經講嗰啲嘢<道德觀念>係絕對沒有同唔需要!
所以聖子耶穌故事有樣版讓教徒虛心學習,
代表神的牧羊人正在製造大量的耶穌來【獻世】!

呀,一個法國已經成功聖靈受孕了33萬個獻世主!
全球加加埋埋的天誅教基篤教的<基督教獻世主>究竟有幾多呢?

裡面有個地圖,用箭嘴指任何一個《Commissions of inquiry》

and 《Criminal cases》,會顯示性侵的教牧和被性侵受害者的新聞!

https://www.justiceinfo.net/en/45133-sexual-abuse-church-map-justice-worldwide.html

.

抽刀斷水
不明白調查委員會只傳召過幾十名受害人作供, 有些又是死無對証, 單方面的供詞...
如何會得出受害人達21.6萬 ...
beebeechan 2021/10/7 21:35 提交

教宗响道歉前,應該聽下你既高見嘛。
beebeechan
教宗响道歉前,應該聽下你既高見嘛。
抽刀斷水 2021/10/8 08:59 提交

你去理解教會聲明前應先看看我的高見。
leefeng
順便離埋教。

教宗方濟各回應報告指, 他對天主教會的指控感到悲傷和羞愧, 強調 教會必須成為每個人的安全家園.
6/10/2021 16:27
        法國天主教會一個獨 ...
抽刀斷水 發表於 2021/10/7 11:59

包庇不成扮悲傷和羞愧?
這些醜聞教宗方濟各一早已經知道了,不是嗎?
面對歷史裡的基督教四處去侵略,滅族,性侵,難道上帝與方濟各共話/指示/明示暗示的時侯,從不責備?即是上帝也認可這樣的行為了?

.
beebeechan
包庇不成扮悲傷和羞愧?

leefeng 發表於 2021/10/10 00:56

你對天主教一點都不認識。 不知神父要守告解保密法。

又打個比喻:
你看醫生, 說你下邊生花柳+棷菜花, 流黃流白, ....又有AIDS....
然後醫生在你朋友圈中說出你有病, 唔好同你黐咁埋.....你認為怎樣?
醫生不向周邊的人說你有高度傳染性病, 是否是包庇?
leefeng
你對天主教一點都不認識。 不知神父要守告解保密法。

又打個比喻:
你看醫生, 說你下邊生花柳+棷菜花,  ...
beebeechan 發表於 2021/10/10 01:35

即是你已承認 <教宗方濟各=醫生> 一早已經知道班天主教禽獸性侵小孩子啦,對不?
還不是包庇?告解保密法並不妨礙教宗方濟各秘密懲罰和處決班禽獸神甫,對是不對?
如果N年前方濟各知道,一早立個煩弟肛國安法清除瘀血,咪唔會爆完一單又一單醜聞囉,對是不對?
到現在四處爆大鑊,紙包不了火,才來扮悲傷和羞愧?

另外,你亦夠曬勇氣向我們坦白承認你自己有過下邊生花柳+棷菜花, 流黃流白, ....又有痲瘋又有AIDS..的症狀,才會咁熟頭熟路,有曬經歷咁鬼拍後尾枕穿曬自己煲,對不! ?

.
beebeechan
即是你已承認 (教宗方濟各=醫生) 對不?
leefeng 發表於 2021/10/10 06:41

我成日都比喻你係條瘋狗架哩
原來, 你真係= 一條狗嚟?

99。。。。sit !
beebeechan
另外,你亦夠曬勇氣向我們坦白承認你自己有過下邊生花柳+棷菜花, 流黃流白, ..
leefeng 發表於 2021/10/10 06:41

因為係你醫生俾我睇過你份病歷, 無「包庇」你
leefeng
我成日都比喻你係條瘋狗架哩
原來, 你真係= 一條狗嚟?

99。。。。sit ! ...
beebeechan 發表於 2021/10/10 08:07

你唔敢認?冇曬辯論點?只一咪撒賴重衰過隻狗的你,你真係生滋賴皮食屎狗一隻!

.
leefeng
因為係你醫生俾我睇過你份病歷, 無「包庇」你
beebeechan 發表於 2021/10/10 09:46

你beebeechan如果冇下邊生過花柳+棷菜花, 流黃流白, 又痲瘋又AIDS,你怎會咁清楚自己的病徵,一五一十描述得咁詳細既呢?
你真是現眼報,你節哀吧!早上天堂見你個主去吧!好行夾唔送啦,全離教會做白金給你家屬架啦,記得寫低地址才去蒙主恩召呀!

.
beebeechan
包庇不成扮悲傷和羞愧?
面對歷史裡的基督教四處去侵略,滅 ...
leefeng 發表於 2021/10/10 00:56

讓說主教包庇教會內性侵事的人長一長知識

這條片:

說美軍內的軍牧對上前求助的軍人, 要保密。
(即使來的人說:"在營內早埋了一個炸彈....." 也不能說出去!)

神父遵守告解保密,都是一樣!

在軍隊內是「軍紀」, 在教會內便是「包庇」??
beebeechan

仨條狗, 粗口爛舌就口齒伶脷, 知識時事就一塌糊塗, 爛泥圖上壁
beebeechan
你beebeechan如果冇下邊生過花柳+棷菜花, 流黃流白, 又痲瘋又AIDS,你怎會咁清楚自己的病徵,一五一十描述 ...
leefeng 發表於 2021/10/10 11:25

流黃流白 花柳棷菜, 麻瘋都唔緊要, 最緊要係及早求醫, 又唔係無得醫
最怕係有啲人好似你咁, 唔知自己在流黃流白, 還以是球腺液嚟.....哇!..正呀, 爽呀, high呀...

正如你唔知自己罪孽深重, 不知悔改, 仲以為反基係明智之舉, 站在智商, 科學高地
上流寄生族
流黃流白 花柳棷菜, 麻瘋都唔緊要, 最緊要係及早求醫, 又唔係無得醫
最怕係有啲人好似你咁, 唔知自己在流
... 正如你唔知自己罪孽深重, 不知悔改, 仲以為反基係明智之舉, 站在智商, 科學高地
beebeechan 發表於 2021/10/10 22:10
基督教

唔知自己罪孽深重
不知悔改
反而
重以為
…… 要悔改的係人地,
…… 信基係明智之舉,

站在道德高地。

丢你老美【美帝】

屌你老尾。
beebeechan
基督教果

唔知自己罪孽深重
不知悔改
反而
重以為
…… 要悔改的係人地,
…… 信基係明智之舉,

站在 ...
上流寄生族 發表於 2021/10/11 02:39

好狠粗!
上流寄生族

美軍內的軍牧對上前求助的軍人, 要保密。
(即使來的人說:"在營內早埋了一個炸彈....." 也不能說出去!)

在軍隊內是「軍紀」,
在教會內是「包庇」?? ...
beebeechan 發表於 2021/10/10 21:39
基督教承销商,果然常常处处煽动
【例如,军队】「順從上帝從人應當的。」
【基督//////天主吩咐于圣经)使徒行傳五章二十九節】

党国指挥枪
党 = 中国共产党】

要绝对服从

绝不容置疑
莫重蹈【满清】覆轍
上流寄生族

這條片:
說美軍內的軍牧對上前求助的軍人, 要保密。
(即使 ...
在軍隊內是「軍紀」,

在教會內是「包庇」?? ...
beebeechan 發表於 2021/10/10 21:39
丢你西口【西洋基督教口语】

奖你狗咀:掌摑:
beebeechan
党国指挥枪
【党 = 中国共产党】

要绝对服从

绝不容置疑
上流寄生族 發表於 2021/10/11 02:49

咁你唔好話基督徒願做奴才哩
你咪一樣係共產黨奴才
上流寄生族
咁你唔好話基督徒願做奴才哩
你咪一樣係共產黨奴才
beebeechan 發表於 2021/10/11 02:57
做狗,几好,甘心,
例如,京东,金深,x万亿hkd市值,值得到极。
https://www.youtube.com/watch?v=Hi42EwKAM4U&t=1s
https://jdcorporateblog.com/jd-delivery-stations-get-smart-ahead-of-ces-debut/

上流寄生族

做狗,几好,甘心,
例如,京东[JD.COM],金深,x万亿hkd市值,值得到极。
上流寄生族 發表於 2021/10/11 03:13
JD.com: Was it Acquired for $5 Million USD?
https://domaininvesting.com › jd-com-ac...
2014年2月17日 —
George Kirikos uncovers some information in the JD.com, Inc. SEC filing that may show the company paid

$5 million USD for the JD.com domain ...