beebeechan
回復  beebeechan
   您激動只需1個理由啫,
點解要成3個呢?
沙文 發表於 2010/7/15 22:03

買六合彩, 中的話, 一條票便可
點解有人要買幾十條?
要大包圍?

3個理由...給他多點機會撞到一個會是較合理的說法囉
沙文
所以呢
主, 都係要大包圍
兩個主...給您多點機會撞到一個會是較合理的存在囉
beebeechan

需要大包圍便代表你是無信心囉.
之前說了, 要中六合彩的話, 6個數字已經夠了.

你不知那位女友會嫁給你,
你同時追求 mary, crystal, Evelyn, Anjaylia, Chrissie....
你認為是明智之舉嗎
好多女會話: 你係追我既就咪同時追第二, 第三個
沙文
未必.或者中兩注仲和味嘛

女冇理由會咁話嘅. 係真愛我嘅, 就尊重我嘅决定
mary理解到我嘅需要, 我需要又愛crystal, crystal亦唔會介意我又愛Evelyn.....
咁先係真愛嘛

所以, 您從來都冇同主講:您.....您.....您花心, 您愛我就咪愛本篤16
beebeechan
未必.或者中兩注仲和味嘛

女冇理由會咁話嘅. 係真愛我嘅, 就尊重我嘅决定
mary理解到我嘅需要, 我需要又愛 ...
沙文 發表於 2010/7/15 23:20

為了你的反基意向, 大眾的道德你也要來扭曲,
那麼人便無罪了, 因為甚麼罪都說成是沒有問題, 有咩問題咁囉。
我強姦了你老婆..你個妹, 你個女,,,,,有咩問題呀..食色性也嘛
我雞姦了你, 有咩問題, 借個窿用下之嘛
我斬開你18碌, 有咩問題, 強者生存, 物競天擇唶
咁先係真人性嘛

可憐的魔鬼奴隸, 真可怕
沙文
您玩之後用基督寶血洗清罪孽, 梗係冇問題啦
但我地就有問題, 我地未必得閒應酬您, 最好您早一個星期預約
beebeechan
您玩之後用基督寶血洗清罪孽, 梗係冇問題啦
但我地就有問題, 我地未必得閒應酬您, 最好您早一個星期預約 ...
沙文 發表於 2010/7/16 08:25

好多時都唔知你想翕乜
沙文
因為您轉數跟唔上咯
出位基督徒

我一路睇都唔係好知點解呢個貼會講到呢個到步... 又 Windows 又六合彩.....

一句 "一個人不能侍奉兩個主"  呢句野有幾難明呀?

仲有, 我想講呢就係: 神係冇 bugs 架. =.=
dye

回復 69# 出位基督徒

因為有人用不當比喻
----------

有冇BUGS,就請你看看聖經。(見POST 2)
出位基督徒
回復  出位基督徒

因為有人用不當比喻
----------

有冇BUGS,就請你看看聖經。(見POST 2) ...
dye 發表於 2010/7/16 10:55

Post 2 : 睇左. 有bugs咩? 睇唔出. 請明示.
dye
"只因神是完美的愛, 而愛是不嫉妒."

出 埃 及 記 20
1   神 吩 咐 這 一 切 的 話 說 :
....
3 除 了 我 以 外 , 你 不 可 有 別 的 神 。  4 不 可 為 自 己 雕 刻 偶 像 , 也 不 可 做 甚 麼 形 像 彷 彿 上 天 、 下 地 , 和 地 底 下 、 水 中 的 百 物 。
5 不 可 跪 拜 那 些 像 , 也 不 可 事 奉 他 , 因 為 我 耶 和 華 ─ 你 的   神 是 忌 邪 的   神 。 恨 我 的 , 我 必 追 討 他 的 罪 , 自 父 及 子 , 直 到 三 四 代 ;

-------------
見到未?
beebeechan
因為您轉數跟唔上咯
沙文 發表於 2010/7/16 10:27

或者是你自轉, 轉到亂哂籠
beebeechan
見到未?

dye 發表於 2010/7/16 11:13

未啵
你怕羞咩, 講多隻字都唔曉咁既?
出位基督徒
只因神是完美的愛, 而愛是不嫉妒 --->  是 忌 邪 的   神 。 恨 我 的 , 我 必 追 討 他 的 罪 , 自 父 及 子 , 直 到 三 四 代

SORRY, 都係睇唔到邊到有 bug .... 講多少少,唔該唔該~~~
dye
睇唔到?定視而不見?
耶和華自稱是嫉妒之神!(AND PROUD OF IT)
沙文
回復 73# beebeechan
又或者係您眼慢睇唔到
出位基督徒
回復 76# dye

咩而不見jack, 唔好玩神秘啦,我真係睇唔到呀~
耶和華自稱是嫉妒之神! <--- 邊度呀?
沙文
回復 78# 出位基督徒
הוהי יכנא יכ םדבעת אלו םהל הוחתשת-אל
םינב-לע תבא ןוע דקפ אנק לא ךיהלא
:יאנשל םיעבר-לעו םישלש-לע
出位基督徒
回復  出位基督徒
הוהי יכנא יכ םדבעת אלו םהל הוחתשת-אל
םינב-לע ת ...
沙文 發表於 2010/7/16 12:50

嗱嗱嗱,你睇! 你都唔知打埋D咩文,叫我點明 jack~
仲好意思話我地眼慢睇唔到?