沙文
73本書, 駛Q 40幾個作者咩? 1個作唔掂就出兩個, 兩個作唔掂就出3個, 卒之都係得小部份人信
芝士蛋糕
聖經不是由人作,難道是由黑猩猩作架咩!
beebeechan 發表於 2011/12/19 11:41

你終於認聖經是由人作出來的喇!即是聖經不是一定真的啦!
沙文
回復 22# 芝士蛋糕

聖經不是不是一定真的, 聖經是一定不是真的
beebeechan
卒之都係得小部份人信 ...
沙文 發表於 2011/12/20 11:25

全世界三分一人 (廿幾億人) 咁囉, 係幾少
沙文
係囉, 有成40幾億人唔信
beebeechan
即是聖經不是一定真的啦!
芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 11:26

見你都識開始下口咁囉.
「聖經不一定是真」, 仲有可能係真哩。。。係咪?
你早排好似話: 無論點答, 聖經都一定假的, 咁講架喎 (你唔記得拿?)
芝士蛋糕
以上的書, 通通都有個「作」者架。
嗯。。。。。呢d書乜係「作」架。咁是"作"出來的,對不對? ...
beebeechan 發表於 2011/12/19 23:16

以上的書, 通通都有個「作」者架。咁又点?
嗯。。。。。呢d書乜係「作」架。咁是"作"出來的,對不對?對!
既然不是真實記載, 你唔好咁認真哩啵!
係咪咁?係耶徒認真啫!

你老左呀, 退化了咩? 用d咁低既論點來作論既
beebeechan
73本書, 駛Q 40幾個作者咩?
沙文 發表於 2011/12/20 11:25

咁幾多個來作先唔駛Q?
beebeechan
以上的書, 通通都有個「作」者架。咁又点?
嗯。。。。。呢d書乜係「作」架。咁是"作"出來的,對不對?對!
既然不是真實記載, 你唔好咁認真哩啵!
係咪咁?係耶徒認真啫!

芝士蛋糕 發表於 2011/12/20 11:31

哇。。。你舐我既。。。。。。。。。。帖。。
真係舐得好切底啵, 由頭舐到篤。。。一滴不漏

(好野黎架, 你慢慢舐)
沙文
回復 26# beebeechan

係呀。有一句聖經可能係堅嘅

Son 4:5 你 的 兩 乳 、 好 像 百 合 花 中 喫 草 的 一 對 小 鹿 、 就 是 母 鹿 雙 生 的 。
beebeechan
回復  beebeechan

係呀。有一句聖經可能係堅嘅

Son 4:5 你 的 兩 乳 、 好 像 百 合 花 中 喫 草  ...
沙文 發表於 2011/12/20 11:35

你睇見個乳字, 下邊就堅左之卦
少女既波波, 又真係幾好睇架啵, 天主手工好囉
一定好睇過你屁股上那幾粒痔瘡
沙文
邊會好似您咁, 乳係攞黎冲咖啡啫
beebeechan
邊會好似您咁, 乳係攞黎冲咖啡啫
沙文 發表於 2011/12/20 11:39

挑。。。使Q沖, 直接飲用嘛
沙文
歌 7:8        我 說 我 要 上 這 棕 樹 、 抓 住 枝 子 . 願 你 的 兩 乳 、 好 像 葡 萄 纍 纍 下 垂 、 你 鼻 子 的 氣 味 香 如 蘋 果 、

唔飲咁多。下垂嘅, 睼見都唔開胃啦
beebeechan
歌 7:8        我 說 我 要 上 這 棕 樹 、 抓 住 枝 子 . 願 你 的 兩 乳 、 好 像 葡 萄 纍 纍 下 垂 、 你 鼻  ...
沙文 發表於 2011/12/20 11:44

葡萄成熟時, 大大粒, 又圓又漲, 重秤嘛, 咪垂囉
有萬有引力嘛, 霍金無教你咩?
沙文
霍金對手摸唔到埾挺雙乳。所以佢都唔知聖經嘅失敗之處: 當聖經間中有真實描述之時,就形容得唔靚。
所以始終有40幾億人睼唔入眼
beebeechan
霍金對手摸唔到埾挺雙乳。
沙文 發表於 2011/12/20 11:50

佢對手摸唔到唶
佢老婆會送外賣, 送pizza咁, 送到門口嘛

拿。。。。擘大口。。。。襯熱食哩
beebeechan
當聖經間中有真實描述之時,就形容得唔靚。

咁幾時都係有 video睇好d既, 尤其係睇乳
沙文
送到都揸唔實啦。所以不如研究宇宙
beebeechan
所以始終有40幾億人睼唔入眼

佢地未知雅歌內有堅挺雙乳唶。