Kabuto
我在7月29日就曾經用Den-O這個名字登入, 何解現在又不能登入呢??
因為有關連結電郵收不到

抽刀斷水
原帖由 Kabuto 於 2007-8-26 10:48 發表
我在7月29日就曾經用Den-O這個名字登入, 何解現在又不能登入呢??
因為有關連結電郵收不到

對於Den-O這個account,本網並無特別處理過,而在會員列表中仍有這account。你是否忘記了密碼?
hund
抽刀繼水老總,近排係咪改過版面?

Discuz! 6.0.0 新版係咁呀?

逼用,無得揀咩?

今貌好似唔係幾好咁喎。
抽刀斷水
原帖由 hund 於 2007-9-24 16:17 發表
抽刀繼水老總,近排係咪改過版面?

Discuz! 6.0.0 新版係咁呀?

逼用,無得揀咩?

今貌好似唔係幾好咁喎。

有乜唔好,不妨直言?

我見UI好似清爽一點,而且是XML compliant, 速度亦改善了,因此便升級。
hund
原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-24 16:45 發表

有乜唔好,不妨直言?

我見UI好似清爽一點,而且是XML compliant, 速度亦改善了,因此便升級。

發貼者資訊、預設字體字形字級、按鈕位置等等都無咁好。不過真係快左。

睇下被迫定係自願咁啦。如果自願就無咩喇,用些少時間去習慣下就得囉!
抽刀斷水
原帖由 hund 於 2007-9-24 17:34 發表

發貼者資訊、預設字體字形字級、按鈕位置等等都無咁好。不過真係快左。

睇下被迫定係自願咁啦。如果自願就無咩喇,用些少時間去習慣下就得囉! ...

咁如果係被迫既,都要忍住眼淚嘗試習慣架啦。

我無被迫升級,但係我又真係迫你地升級既,唔好意思~
酒井明
我就覺得完全冇問題囉!點轉都得,至緊要係"離教者之家"一直存在,直到永遠!
hund
原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-24 18:10 發表

咁如果係被迫既,都要忍住眼淚嘗試習慣架啦。

我無被迫升級,但係我又真係迫你地升級既,唔好意思~

其實好多謝你為左大家出錢出力,絕無怨言呀!

多謝晒!
抽刀斷水
歲月無聲消逝
歡呼中不會醉
得到了我會繼續進取

也謝謝大家--無言感激
Step.King
原帖由 抽刀斷水 於 2007-9-25 00:44 發表
歲月無聲消逝
歡呼中不會醉
得到了我會繼續進取

也謝謝大家--無言感激

何止出錢出力?抽水向來都誓言 "教會不空, 誓不成家" 家嘛 ~~~
抽刀斷水
原帖由 Step.King 於 2007-9-25 15:10 發表

何止出錢出力?抽水向來都誓言 "教會不空, 誓不成家" 家嘛 ~~~

「這是你說的。」(馬太26:64)